ΜΟΥΣΙΚΗ

Παλαμήδι: Ενα Φρούριο γεμάτο... Νιόνιο

ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Με τραγούδια από όλη τη μουσική του πορεία, ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίζεται στο Ναύπλιο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου είναι πολλές εντός και εκτός Αθηνών και είναι μια ωραία ευκαιρία για να επισκεφθείτε βράδυ μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους με τη συνοδεία μουσικής.

Αν έχετε αποφασίσει να κινηθείτε εκτός Αθηνών το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού το Ναύπλιο είναι πάντα μια καλή ιδέα για μια κοντινή απόδραση και η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου είναι ένας ακόμη λόγος για μια εκδρομή.

Ο αγαπητός «Νιόνιος» θα εμφανιστεί στο Φρούριο του Παλαμηδίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και μνημεία» που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλίου. Το ρεπερτόριο του Διονύση Σαββόπουλου είναι ανεξάντλητο και ο ίδιος συνηθίζει να συνδυάζει στις συναυλίες του τραγούδια από όλη τη δημιουργική του περίοδο σε μια «σαββοπουλική» μουσική προσέγγιση.

Αλλοτε αιχμηρός, άλλοτε νοσταλγικός αλλά πάντα με ιδιαίτερο λόγο, φωνή και στίχο, ο Διονύσης Σαββόπουλος είναι ικανός να απευθύνεται σε νεότερους και μεγαλύτερους με την ίδια ευκολία. Μαζί του στη σκηνή θα είναι ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Στάθης Αννινος και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος.

​​Σάββατο 25 Αυγούστου, Φρούριο, Παλαμήδι, ώρα έναρξης 9 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ