Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου γυρίζει την Ελλάδα με την μπάντα του, τους Ευγενείς Αλήτες, και κάνει μια στάση στον Ανω Κρανιώνα Καστοριάς, στα Πλινθόκτιστα «Κορέστεια 2018», όπου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα από την πολύχρονη μουσική πορεία του καλλιτέχνη. Στις 9 μ.μ. Καστοριά.

• Στην Τήνο, και συγκεκριμένα το θέατρο στον Κουμάρο, κάνει μια στάση ο Δημήτρης Μπάσης που φέτος συμπράττει με τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε ένα απαιτητικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα. Στις 9 μ.μ. Τήνος.

• Ο κορυφαίος μουσικός παραγωγός από τη Νέα Υόρκη Ντέιβιντ Μοράλες έρχεται στο beach bar «Μπόλιβαρ» ανήμερα τα γενέθλιά του για ένα εξάωρο σετ με φόντο την πανσέληνο του Αυγούστου και εκλεκτή χορευτική μουσική. Πόρτες στις 9 μ.μ. Ακτή του Ηλίου, Αλιμος.

• Καγιάκ για μικρούς και μεγάλους προτείνει το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 5.30 μ.μ. στο Κανάλι του πάρκου. Παιδιά από 10 ετών και άνω και οι συνοδοί τους έχουν μια ευκαιρία να γνωρίσουν την κωπηλασία και τις βασικές αρχές του καγιάκ. Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Το φεστιβάλ «Jazz on Tinos» παρουσιάζει και φέτος εξαίρετους μουσικούς και σύνολα φέρνοντας σε επαφή την ελληνική τζαζ σκηνή με διακεκριμένους Ευρωπαίους καλλιτέχνες. Η 10η διοργάνωση ανοίγει στις 9.30 μ.μ. με το Tinos Groove Connection & friends και ακολουθεί το κουαρτέτο του τζαζ ντράμερ Νίκου Καπηλίδη. 25 – 27/8. Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.

• Συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου με το έργο του «Ο Στράτης Θαλασσινός ανάμεσα στους αγάπανθους» που θα ερμηνεύσει η φημισμένη σοπράνο Ελενα Κελεσίδη σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Είσοδος ελεύθερη. 26/8. Στις 8.30 μ.μ. Κάστρο του Μυστρά.

• Ο φημισμένος πιανίστας και συνθέτης Γεώργιος Εμμανουήλ Λαζαρίδης συμπράττει με την ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μια βραδιά γεμάτη φως και ποίηση. 27/8. Στις 9 μ.μ. Φρούριο Επταπυργίου, Θεσσ/νίκη.

• «Τρεις φωνές χιλιάδες χιλιόμετρα» με τους Αρ. Κετιμέ, Εύη Σιαμαντά, Πάνο Ζώη. 26/8. Στις 9.30 μ.μ. Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή