Ντ. Μπακογιάννη για ΥΠΕΞ: Ξεχαρβαλωμένο το κράτος, ανοχή της κυβέρνησης στον «Ρουβίκωνα»

Ντ. Μπακογιάννη για ΥΠΕΞ: Ξεχαρβαλωμένο το κράτος, ανοχή της κυβέρνησης στον «Ρουβίκωνα»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ξεχαρβαλωμένο κράτος έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη νέα καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του Υπ. Εξωτερικών.

«Όλα τα μηνύματα που στέλνει είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Στην περίπτωση του Ρουβίκωνα υπάρχει όμως και ιδεολογικό πρόσημο», ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη σχολιάζοντας μάλιστα σκωπτικά ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα «είναι παρεμπιπτόντως και αγύμναστα» αναφερόμενη στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Υπάρχει επισήμως ανοχή της κυβέρνησης, όταν λένε «τα παιδιά είναι ακτιβιστές», υποστήριξε επίσης η κυρία Μπακογιάννη προσθέτοντας ότι η εικόνα εισβολής στο ΥΠΕΞ θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. «Γι’ αυτό και επιλέγουν το ΥΠΕΞ ή και το ΥΠ, Εθνικής Άμυνας παλαιότερα. Και αυτή η εικόνα μας κάνει «ρόμπα» διεθνώς. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να μας κάνει «ρόμπα» διεθνώς επειδή κάποιοι επιδεικνύουν ανοχή, διερωτήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή