ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Καμμένου - Παπακώστα το μεσημέρι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή της Β΄ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα θα έχει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή στις 12.00 το μεσημέρι.

Η συνάντηση του κ. Καμμένου με την Κατερίνα Παπακώστα αναζωπυρώνει την ονοματολογία για τον επερχόμενο ανασχηματισμό, ο δρόμος για την υλοποίηση του οποίου άνοιξε άλλωστε χθες και με τη συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η μετακίνηση του κ. Σκουρλέτη από την κυβέρνηση στο κόμμα ανοίγει το πεδίο για μεγαλύτερες αλλαγές και περισσότερες μετακινήσεις στην κυβέρνηση.

Ο κ. Νίκος Παππάς εμφανίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης, μετακίνηση που θα προλειάνει τον δρόμο για επιπλέον αλλαγές. Παραμένει ερώτημα ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθώς και οι αλλαγές που θα κάνει ο κ. Τσίπρας στη δομή των υπουργείων.

Υπάρχουν σκέψεις για ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο για επενδύσεις, αλλά και για υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, στον απόηχο της καταστροφής στο Μάτι. Μένει, τέλος, να φανεί σε πιο βαθμό θα θελήσει ο κ. Τσίπρας να σηματοδοτήσει τη διεύρυνση προς άλλους πολιτικούς χώρους.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ