Λουτσέσκου μέχρι το 2020 και ρήτρα δύο εκατ. ευρώ

Λουτσέσκου μέχρι το 2020 και ρήτρα δύο εκατ. ευρώ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ και η χρονική στιγμή που αποφασίστηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει το δικό της νόημα, ένα 24ωρο πριν από το μεγαλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών για τον ΠΑΟΚ. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη αύριο το βράδυ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας με τίτλο «Γράφουμε ιστορία και πραγματοποιούμε τα όνειρα μόνο μαζί σας!». Στην ανακοίνωση γίνεται παράκληση προς τους φίλους των Κυπελλούχων Ελλάδος να μη χρησιμοποιηθούν πυρσοί, κροτίδες και βεγγαλικά και να στηριχθεί η ομάδα με φωνή, πάθος και θετική ενέργεια. Τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με την Μπενφίκα έχουν ήδη εξαντληθεί και το γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να ζήσει μια ιστορική βραδιά, σε μια τεράστια ευκαιρία του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση σήμερα το πρωί, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι.

Ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε να διευθύνει τον αυριανό αγώνα και κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν το ότι διαιτήτευσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2017 ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ, που βρήκε νικητές τους Μαδριλένους με 4-1.

Ως προς τις τελευταίες πληροφορίες από πλευράς Μπενφίκα, ο Σάλβιο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν συμμετείχε ούτε στον προηγούμενο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ούτε και στο ισόπαλο 1-1 των «αετών» στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ το προηγούμενο Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή