Bρίσκει τα πατήματά του ο νέος Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς

Bρίσκει τα πατήματά του ο νέος Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την «ταυτότητα» του Πέδρο Μαρτίνς αποκτά ο Ολυμπιακός από πολύ νωρίς στην περίοδο. Τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής φάνηκαν στους αγώνες με τη Λουκέρνη και την Μπέρνλι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η συνέχεια δόθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τρίποντο έχοντας απέναντί τους έναν αντίπαλο που είχε επιλέξει μαζική άμυνα. Παρά το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη, το δοκάρι του Χασάν στην πρώτη του συμμετοχή στους «Πειραιώτες» και τη σειρά χαμένων ευκαιριών, οι παίκτες του Μαρτίνς παρέμειναν προσηλωμένοι στο σχέδιο δράσης του και πέτυχαν στο νικητήριο γκολ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ΑΕΚ στην προηγούμενη περίοδο, εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. «Είμαι αισιόδοξος αλλά νομίζω ότι είναι μία ιδανική αρχή. Θέλω να σταθώ στη βοήθεια του κόσμου στο ξέσπασμά μας στο δεκάλεπτο με τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Μας έδωσε φτερά, μας χειροκρότησε, είδε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να είμαστε ένα και αν είμαστε έτσι θα πάμε αρκετά καλά», υπογραμμίζει ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Και προσθέτει: «Μία ιδανική αρχή, αυτό μετράει πάνω από όλα. Είμαστε νέα παιδιά στην ομάδα, μέσα από αυτή θα είμαστε καλά και εμείς. Το έχουμε συνειδητοποιήσει και με αυτό θα πάμε μπροστά».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπέρνλι, τονίζει: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Αν δεν ήταν δύσκολα δεν θα είμαστε εδώ. Πράγματι πίστευα ότι θα βάλω γκολ αλλά χάρηκα πραγματικά με τα δύο γκολ του Φορτούνη.

Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Το έχουμε καταλάβει όλοι μας». Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη ρεβάνς θα ανακοινωθεί το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αγγλία. Εως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ από το εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή