Πρόσωπα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο σύντομο τρέιλερ για τον τρίτο –και τελευταίο– κύκλο της σπουδαίας αστυνομικής σειράς «True Detective» κυκλοφόρησε χθες το ΗΒΟ. Το αμερικανικό κανάλι θα προβάλει την τρίτη σεζόν τον προσεχή Ιανουάριο, με τον δημιουργό Νικ Πιτσολάτο να μας πηγαίνει στην καρδιά των Οζαρκ για ένα ακόμα αστυνομικό μυστήριο. Βασικός πρωταγωνιστής του είναι αυτή τη φορά ο βραβευμένος με Οσκαρ Μαχερσάλα Αλι (φωτ.), με τον σκηνοθέτη Ντάνιελ Σάκχαϊμ του επίσης επιτυχημένου «The Americans» να αναλαμβάνει την κινηματογράφηση.

(…) Με την κουβέντα σχετικά με τον διάδοχο του Ντάνι Μπόιλ στη σκηνοθετική καρέκλα του επόμενου «Τζέιμς Μποντ» να φουντώνει, τα ονόματα δίνουν και παίρνουν. Ενα από αυτά, που θεωρείται μάλιστα και φαβορί, είναι εκείνο του Γιαν Ντιμάνζ, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από μερικά χρόνια χάρη στο ατμοσφαιρικό «’71», τοποθετημένο στις ταραχές του Μπέλφαστ του 1971. Φυσικά το… πλοίο του «Μποντ» είναι πολύ μεγαλύτερο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται αρκετά πρόθυμος να αναλάβει.

(…) Το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «Unsigned Only Music Competition» κέρδισε ο Ελληνας Leon of Athens. Ο νεαρός τραγουδοποιός, κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμης, κατάφερε να ξεχωρίσει στην κατηγορία Folk Singer-Songwriter με το τραγούδι του «Aeroplane», ανάμεσα σε 6.000 συμμετέχοντες από 95 χώρες. Ο διαγωνισμός έχει ως έδρα το Νάσβιλ του Τενεσί και οι κριτές του είναι άτομα κύρους της μουσικής βιομηχανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή