To Twitter ”τρελάθηκε” με την εμφάνιση της Serena Williams στο τερέν

To Twitter ”τρελάθηκε” με την εμφάνιση της Serena Williams στο τερέν

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμονές του Αμερικανικού Όπεν, ο πρόεδρος του γαλλικού Όπεν, Μπερνάρντ Γκιουντιτσέλι, δήλωσε πως οι αθλητές θα πρέπει να είναι πιο συντηρητικοί στις στιλιστικές τους επιλογές σε μελλοντικά τουρνουά, κάνοντας συγκεκριμένα αναφορά στην περίφημη στολή της No1 τενίστριας του κόσμου Serena Williams.

«Είναι κάπως αργά επειδή οι συλλογές έχουν ήδη σχεδιαστεί αλλά, όπως και να έχει, ζητάμε από τους σχεδιαστές να μας ενημερώσουν για όσα έρχονται. Πιστεύω ότι κάποιες φορές το παρακάναμε. Η φετινή περιβολή της Σερένα, για παράδειγμα, δεν πρόκειται να ξαναγίνει δεκτή. Πρέπει να σεβόμαστε το παιχνίδι και τον χώρο», είπε συγκεκριμένα ο Γκιουντιτσέλι, παρότι η Γουίλιαμς είχε επικαλεστεί λόγους υγείας για τη συγκεκριμένη επιλογή.  

Η τενίστρια, που γέννησε την κόρη της τον περασμένο Σεπτέμβριο, επέστρεψε φέτος στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μια εφαρμοστή φόρμα που παρέπεμπε σε ήρωες από τις σελίδες κάποιου κόμικ. Όπως υποστήριζε η συγκεκριμένη ελαστική φόρμα τη βοηθά να αντιμετωπίζει τους θρόμβους αίματος που λίγο έλειψαν να της στοιχίσουν τη ζωή τον Φεβρουάριο.

«Ένιωθα σαν σούπερ-ηρωίδα», είχε δηλώσει μετά την επικράτηση απέναντι στην Κριστίνα Πλίσκοβα. «Αισθάνομαι σαν πολεμίστρια όταν φορώ αυτή την φόρμα, σα μια βασίλισσα από τη Γουακάντα ίσως», σχολίασε αναφερόμενη στην φανταστική πόλη της δημοφιλούς ταινίας Black Panther.

To Twitter ”τρελάθηκε” με την εμφάνιση της Serena Williams στο τερέν-1

Αν και η τενίστρια δεν είχε αντιδράσει στις δηλώσεις του Γκιουντιτσέλι, ήδη στο διαδίκτυο οι φαν της αλλά και λάτρεις του τένις έσπευσαν να επικρίνουν ως αδικαιολόγητη την απαγόρευση. Όλα αυτά μέχρι χθες, που η Serena Williams έδωσε την δική της απάντηση στα τερέν του αμερικανικού Όπεν.

Η διάσημη πρωταθλήτρια μπορεί να αποχωρίστηκε το αγαπημένο της catsuit, όμως εμφανίστηκε με ένα tutu μπαλαρίνας για να αντιμετωπίσει την Magda Linette και το Twitter τρελάθηκε! Η νέα στολή που περιλαμβάνει ένα body με ένα ώμο, μια φούστα μπαλαρίνας από τούλι, διχτυωτό καλσόν και αθλητικά παπούτσια με γκλίτερ, προέκυψε από την συνεργασία του νέου σχεδιαστή της αντρικής σειράς του οίκου Louis Vuitton, Virgil Abloh και της Nike και έκανε τους φαν της 36χρονης αθλήτριας να παραλληρούν, παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο την ''εκδίκησή'' τους.

To Twitter ”τρελάθηκε” με την εμφάνιση της Serena Williams στο τερέν-2

Ο Virgil Abloh μάλιστα ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Serena Williams με το συγκεκριμένο σύνολο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σημείωσε ότι θα μπορούσε να σχεδιάζει στολές για εκείνη για μια ζωή.

To Twitter ”τρελάθηκε” με την εμφάνιση της Serena Williams στο τερέν-3

Η ''Βασίλισσα'' του τένις, όπως πολλοί την χαρακτήρισαν στα social media, μίλησε στην Vogue για το πως αισθάνθηκε φορώντας τη νέα της ''περιβολή''.

''Ένιωσα πολύ θηλυκή φορώντας το tutu κι αυτό ήταν το καλύτερο. Αντιπροσωπεύει πραγματικά αυτό που λέω πάντα. Ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι δυνατή και όμορφη ταυτόχρονα''.

To Twitter ”τρελάθηκε” με την εμφάνιση της Serena Williams στο τερέν-4

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή