Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυαναμενόμενη θεωρείται η νέα ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς («Hangover»), η οποία θα φέρει τον διάσημο κακό του σύμπαντος του «Σκοτεινού Ιππότη» στο προσκήνιο. Οπως είναι γνωστό, τον ομώνυμο ρόλο θα ερμηνεύσει ο Γιοακίν Φοίνιξ, ενώ χθες ανακοινώθηκε πως τον πατέρα του Μπρους Γουέιν θα υποδυθεί ο Αλεκ Μπάλντουιν (φωτ.). Ο Αμερικανός ηθοποιός έρχεται να προστεθεί σε ένα καστ που περιλαμβάνει ακόμα τους Ρόμπερτ ντε Νίρο και Ζάζι Μπετς.

(…) Τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη σκηνοθετική καρέκλα του φιλμ «Το Αυτό» αποκάλυψε ο Κάρι Φουκουνάγκα. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης των εξαιρετικών «True Detective» (1ος κύκλος) και «Beasts of no Nation» δήλωσε πως οι παραγωγοί της ταινίας πίστεψαν ότι δεν θα μπορούσαν να τον «ελέγξουν» δημιουργικά. Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε λόγος για τη ρήξη, μιας και είναι πάντα δεκτικός σε παρατηρήσεις σχετικά με τη δουλειά του. Κρίμα, πάντως, γιατί μάλλον θα τα είχε καταφέρει μια χαρά…

(…) Σας λέει κάτι το όνομα Magda Arjuna Davitt; Πιθανότατα όχι. Γι’ αυτό και αν συναντούσατε στο YouTube το «Milestones», μάλλον δεν θα πατούσατε το play. Αν το πατούσατε, όμως, θα ακούγατε μια πολύ γνώριμη φωνή. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ είναι το πρόσωπο πίσω τη Magda Arjuna Davitt και το νέο κομμάτι της, τέσσερα χρόνια μετά το άλμπουμ «I’m Not Bossy, I’m Τhe Boss», μας προετοιμάζει με το «Milestones» για τον νέο δίσκο της με τον τίτλο «No Mud, No Lotus».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή