Χρηματοδότηση 380.000 δολ. στη νεοφυή Syncbnb από to fund Velocity Partners

Χρηματοδότηση 380.000 δολ. στη νεοφυή Syncbnb από to fund Velocity Partners

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο γύρο χρηματοδότησης ανακοίνωσε χθες η νεοφυής επιχείρηση Syncbnb ύψους 380.000 δολ. από το fund Velocity Partners, με την εταιρεία να στοχεύει πλέον στην ενίσχυση των υπηρεσιών της και την επέκτασή της στην ισπανόφωνη αγορά. Πρόκειται για έναν δεύτερο γύρο χρηματοδότησης, καθώς είχε προηγηθεί ένας πρώτος γύρος ύψους 215.000 δολ. από ιδιώτες επενδυτές, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο της χρηματοδότησης της εταιρείας περίπου στις 600.000 δολ. Η νεοσύστατη εταιρεία, που ιδρύθηκε από το 2017, δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια διανομής (Airbnb, booking.com, Homeaway, Tripadvisor, Expedia κλπ.). Στη συνέχεια, φροντίζει ώστε όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια που εκτίθενται τα ακίνητα να είναι πλήρως συγχρονισμένα προκειμένου να αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις. Ετσι, οι ιδιώτες που έχουν ακίνητα αλλά και οι επαγγελματίες διαχειριστές ακινήτων δεν υποχρεώνονται να μπαίνουν σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά, ώστε να επεμβαίνουν στους χώρους ανάρτησής τους.

Οπως ανέφερε στην «Κ» ο συνιδρυτής και CEO της εταιρείας, Αλέξανδρος Καραβίτης, «ήδη σημειώνουμε ανάπτυξη 20%-30% τον μήνα και έχουμε φθάσει στο σημείο να διαχειριζόμαστε πλέον πάνω από 800 ακίνητα σε 68 χώρες». Ο ίδιος προσθέτει ότι τώρα «εκτός από αγγλικά, ετοιμάζουμε εκδόσεις του site και της εφαρμογής σε ελληνικά και ισπανικά, ενώ έχουμε αυξήσει τα μέλη της ομάδας μας προκειμένου να καλύψουμε την υποστήριξη που θα προκύψει σε αυτές τις γλώσσες». Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Πετρόπουλος, συνεργάτης της Velocity Partners, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο λόγος για τον οποίο επενδύσαμε στην εταιρεία είναι πολυπαραγοντικός. Αρχικά ανταποκρίνεται σε μία ραγδαίως αναπτυσσόμενη αγορά, όπως αυτή των ενοικιαζόμενων κατοικιών, ενώ κατόρθωσε να καλύψει το κενό που μπορεί να προκύψει όταν κάποιος διαθέτει το ακίνητό του σε πολλαπλά κανάλια». Ο ίδιος προσθέτει ότι «με αυτόν τον τρόπο δίνει λύση σε μία πραγματική ανάγκη που είχαν οι διαχειριστές, ενώ η ίδια η ομάδα είναι εξαιρετική». Μέσω της Syncbnb, οι ενοικιαστές ακινήτων μπορούν να καταχωρίσουν τα ακίνητά τους σε περισσότερα από 200 κανάλια, εξασφαλίζοντας μάλιστα ότι οι κρατήσεις τους θα συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο και με αξιοπιστία παντού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή