ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η Ρωσία επιδεικνυεί την πολυτελή λιμουζίνα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν στην έκθεση αυτοκινήτων της Μόσχας για φέτος. Η ρωσικής κατασκευής λιμουζίνα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό όταν τον Μάιο, ο Πούτιν εμφανίστηκε με αυτή αντί της συνηθισμένης Mercedes προσερχόμενος στην τελετή ορκωμοσίας του για τη νέα προεδρική του θητεία.

Το τετραθέσιο Aurus Senat παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ως την τελευταία προσθήκη στη λίστα των ρωσικών οχημάτων Cortege που προωθεί ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος. Η σειρά αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει ένα μίνι βαν, ένα offroad όχημα και μία μοτοσικλέτα. 

Οπως γράφει το Reuters, σκοπός της εμφάνισης του Πούτιν μέσα στην Aurus Senat ήταν να σταλεί το «πατριωτικό μήνυμα της ρωσικής αυτάρκειας».

Η σειρά Aurus παράγεται από ένα ρωσικό ερευνητικό ίδρυμα γνωστό από το ακρωνύμιο NAMI σε συνεργασία με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Sollers. Ο υπουργός βιομηχανίας Ντένις Μαντούροφ, ο οποίος συμμετείχε στα «αποκαλυπτήρια», δήλωσε ότι οι συμβάσεις για εμπορικές παραγγελίες αυτοκινήτων Aurus θα υπογραφούν από τον επόμενο μήνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η Ρωσία προσπαθεί να μειώσει την εξάρτησή της από τα εισαγόμενα προϊόντα και την τεχνολογία, ειδικά μετά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε βάρος της από τις δυτικές χώρες.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ