Μετά τον Δώνη και ο Οικονόμου χάνει το ματς με τη Λαμία

Μετά τον Δώνη και ο Οικονόμου χάνει το ματς με τη Λαμία

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από νωρίς άρχισαν τα βάσανα για τον Γιώργο Δώνη! Σε μια εποχή που κανείς έμπειρος παίκτης δεν περισσεύει, είδε μετά τον γιο του, Χρήστο, να μπαίνει στο απουσιολόγιο και ο Οικονόμου, με ελάχιστες ελπίδες να προλάβει κι αυτός τον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Χρήστος Δώνης έχει υποστεί θλάση, ελαφριά μεν, αρκετή δε για να τον κρατήσει εκτός μάχης για μία εβδομάδα. Μία μέρα μετά αποχώρησε από την προπόνηση και ο Οικονόμου, με τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Θα κάνει σήμερα μαγνητική, χωρίς οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να δίνουν ελπίδες να παίξει το Σάββατο. Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Πούγγουρα. Εκανε για τρίτη ημέρα ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη μέση και παρότι υπάρχουν αισιόδοξες εκτιμήσεις, δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα είναι διαθέσιμος.

• Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί στις πρώτες δύο μέρες κυκλοφορίας τους, αριθμός που ξαφνιάζει ευχάριστα αν αναλογιστεί κανείς την ένταση σε ένα μεγάλο κομμάτι της εξέδρας. Η ΠΑΕ χαιρέτισε τη θετική ανταπόκριση των οπαδών της ομάδας με μια ανάρτηση: «Τα πρώτα 1.000 διαρκείας δόθηκαν! Στήριξε και εσύ το Τριφύλλι»! Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι και τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, με τιμές από 10 μέχρι 60 ευρώ.

• Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κίκο Μακέντα. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές, αλλά γίνεται προσπάθεια για κάτι καλύτερο, γι’ αυτό και ο 27χρονος επιθετικός είναι στην αναμονή. Διαψεύστηκαν πάντως τα σενάρια περί προσπάθειας απόκτησης του (πανάκριβου για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας) Ιντέγε.

• Αν και δεν είχε ζητήσει εισιτήρια, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για καπνογόνα που άναψαν οπαδοί του στον αγώνα με την Ξάνθη και κινδυνεύει με πρόστιμο τουλάχιστον 5.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή