Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Πάνος Κατσιμίχας συναντά φέτος το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλη, με τους δύο τραγουδοποιούς να ερμηνεύουν όλα τα αγαπημένα κομμάτια τους. Η «Ρίτα», ο «Φάνης», ο «Μάρκος και η Αννα» συνομιλούν μουσικά με την περίφημη «Φανή». Μαζί τους και ο Δημήτρης Καρράς. Στις 9 μ.μ. Ρέθυμνο.

• Με γενική θεματική την Ηθική και πρώτη συζήτηση τις «Σκέψεις για την ηθική της συνύπαρξης και το τραύμα μέσα από το παράδειγμα της Λέρου» με την Ειρήνη Αβραμοπούλου στις 11 π.μ. ξεκινά το τετραήμερο φιλοσοφικών συζητήσεων «Ομιλίες στο Βουνό». Βυζίτσα Πηλίου.

• Στο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου η English

Chamber Choir με μαέστρο τον Γκι Προδερόι θα παρουσιάσει έργα συνθετών που εμπνεύστηκαν από το Βυζάντιο, τη δυτική και τη ρωσική μουσική παράδοση, ενώ θα ακουστούν σε πρώτη εκτέλεση δύο χορωδιακά έργα, των Ιβάν Μούντι και Αλκη Μπαλτά, που γράφτηκαν ειδικά για το φεστιβάλ. Στις 8.30 μ.μ. Σπήλαιο Αποκαλύψεως, Πάτμος.

• Η Νατάσσα Μποφίλιου για μια ξεχωριστή βραδιά μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, στην παράσταση που ξεχώρισε με την πρωτοτυπία, την τόλμη και τη μελωδικότητά της. Στις 9 μ.μ. Συκούριο Λάρισας.

• 10th Street Mode Festival, ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και αθλητισμού, ξεκινά το τετραήμερο πρόγραμμά του που περιλαμβάνει συναυλίες σε πέντε παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες. Από τις 5 μ.μ. Fix Factory Open Air (Πολυχώρος Fix), 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή