Οι 23 εκλεκτοί του Σκίμπε για το Nations League

Οι 23 εκλεκτοί του Σκίμπε για το Nations League

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στο νεοσύστατο Nations League πλησιάζουν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε χθες τα ονόματα των παικτών που θα έχει από την Τρίτη στη διάθεσή του. Συνολικά στην αποστολή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές, οι εννέα εκ των οποίων αγωνίζονται εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ οι υπόλοιποι 15 παίζουν στη Σούπερ Λίγκα. Συνοπτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Το «ταξίδι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Nations League αρχίζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από το Ταλίν και συγκεκριμένα από τη «Λε Κοκ Αρένα», όπου φιλοξενήθηκε ο φετινός τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρώτος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα είναι η Εσθονία. Εν συνεχεία, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στο «Φερεντσβάρος Στάντιον» της Βουδαπέστης με αντίπαλο την Ουγγαρία, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο. Να σημειωθεί πως το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Η Εθνική μας μετέχει στο 2ο γκρουπ της 3ης κατηγορίας του Nations League, όπου, εκτός από την Εσθονία και την Ουγγαρία, θα αντιμετωπίσει και τη Φινλανδία. Οι διεθνείς θα αρχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17.30, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή