Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ» τραγουδάει η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, σε μια συναυλία με τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της και εξαιρετικές ερμηνείες. Στις 8 μ.μ. Πάτρα.

• Η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται στο Θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και τον νέο της δίσκο «Οξυγόνο». Στις 9 μ.μ. Ανω Βριλήσσια.

• Στο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου θα δοθεί η εκπαιδευτική συναυλία «Ο λαγός και η χελώνα» από τον γνωστό μύθο του Αισώπου με την ορχήστρα του φεστιβάλ και αφηγήτρια την ηθοποιό Μόσχα Καμπόσου, με παράλληλη προβολή εικόνων. Στις 8 μ.μ. Σπήλαιο Αποκαλύψεως, Πάτμος.

• Οι μαγικές πτήσεις του «Πήτερ Παν» από το Θέατρο του Βορρά. Στις 9 μ.μ. Πάρκο Αλτιναλμάζη – Αλεξανδρούπολη.

• Ο Πάνος Κατσιμίχας συναντάει τον Βασίλη Καζούλη σε μια συναυλία με όλες τις επιτυχίες τους, που ακόμη ενθουσιάζουν το κοινό. Μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς. Στις 9 μ.μ. Εν Πλω Food & Stage, Χανιά.

• Ξεκινάει σήμερα το 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου με κεντρικό αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση, φέρει τη σφραγίδα του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίων και παρουσιάζει περισσότερες από 180 δράσεις που επέλεξε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Γιάννης Σολδάτος. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 3/9. Εως 16/9. Ζάππειο.

• «Τραγουδώντας στη βροχή», το υπέροχο μιούζικαλ του Στάνλεϊ Ντόνεν με πρωταγωνιστή τον Τζιν Κέλι προβάλλεται στο «Park Your Cinema». Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή