«Πρέσινγκ» Παναθηναϊκού για τον Σίγκθορσον της Ναντ

«Πρέσινγκ» Παναθηναϊκού για τον Σίγκθορσον της Ναντ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στοίχημα που αν βγει θα αποφέρει μεγάλα κέρδη είναι η περίπτωση του Κολμπέιν Σίγκθορσον, του 28χρονου διεθνούς Ισλανδού επιθετικού που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα. Η αποκάλυψη έγινε από τον αδελφό και μάνατζέρ του, που δήλωσε ότι οι επαφές είναι σε εξέλιξη και ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Σίγκθορσον ανήκει στη Ναντ και το συμβόλαιό του είναι 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως. Η υπόθεση θα προχωρήσει μόνον εάν η γαλλική ομάδα δεχθεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του, γιατί, αν τον κρατήσει, θα πληρώνει μόνη της ένα μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που δεν υπολογίζει.

Και γιατί δεν τον υπολογίζει; Επειδή ο Σίγκθορσον, από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας της Ισλανδίας έως τους «8» του Euro 2016, χτύπησε στο γόνατο όταν αποκτήθηκε το 2016 ως δανεικός από τη Γκαλατάσαραϊ με οψιόν 3,8 εκατ. ευρώ και, από τότε που επέστρεψε στη Ναντ, έπαιξε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια. Αυτό είναι και το στοίχημα του Παναθηναϊκού. Αν τον αποκτήσει ως ελεύθερο ή ως δανεικό και αυτός ανταποκριθεί, το κέρδος θα είναι μεγάλο. Υπάρχει όμως ρίσκο και αυτό το μετρούν σοβαρά ο Δώνης και ο Νταμπίζας. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα, όπως του Μακέντα ή του 23χρονου Βόσνιου Ελβίρ Κόλιτς, αλλά διόλου απίθανο να εμφανιστεί κάποια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία σήμερα στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και να αλλάξει εντελώς το σκηνικό. Ο Κλάους Αθανασιάδης ουσιαστικά… αυτοπροτάθηκε μέσω της Ερα Σπορ, αλλά η περίπτωσή του δεν έχει πολλές πιθανότητες.

• Θλάση έδειξε η μαγνητική και ο Οικονόμου θα μείνει 20 ημέρες εκτός, χάνοντας, όπως και ο Δώνης, το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Αντιθέτως, ο Πούγγουρας έβγαλε το πρόγραμμα και υπολογίζεται.

• Περίπου 1.500 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί σε μόλις τρεις ημέρες και η ΠΑΕ εξέδωσε χθες ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή