«Δεν φεύγει ο Ντιμπάλα», λένε οι Ιταλοί

«Δεν φεύγει ο Ντιμπάλα», λένε οι Ιταλοί

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σάλο έχει προκαλέσει το μη «διασταυρωμένο» ρεπορτάζ του Αργεντινού δημοσιογράφου Μαουρίσιο Χιντάλγκο, το οποίο αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους έχουν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του Πάουλο Ντιμπάλα έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ. Ο έγκυρος Iταλός δημοσιογράφος του Goal Ιtalia, Ρομέο Αγκρέστι, ρωτήθηκε στο Twitter από φιλάθλους για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και απάντησε πως ο Αργεντινός σταρ της Γιουβέντους δεν θα πάει πουθενά. Εάν η μεταγραφή του Ντιμπάλα είχε επιβεβαιωθεί θα ήταν ένα συγκλονιστικό γεγονός για αρκετούς λόγους. Αφενός διότι τα 180 εκατομμύρια ευρώ είναι ένα αστρονομικό ποσό, αφετέρου γιατί ο Ντιμπάλα είναι ένα πολύτιμο μέλος της ιταλικής ομάδας. Επίσης, στην Ιταλία η μεταγραφική σεζόν έχει κλείσει, κάτι το οποίο σημαίνει πως αν η Γιουβέντους παραχωρήσει τον Ντιμπάλα στη Ρεάλ, δεν θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει έως και τον Ιανουάριο.

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο Τορίνο, ο Aργεντινός άσος έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Ιταλίας, αλλά δεν έχει καταφέρει να εξελιχθεί όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της «Γιούβε». Κι ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ταλέντο του 24χρονου άσου, οι φίλαθλοι της πρωταθλήτριας Ιταλίας αναρωτιούνται πώς θα συνυπάρξει δίπλα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τζάνι Ανιέλι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

• Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, η Μπάγερν Μονάχου απέρριψε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τζερόμ Μπόατενγκ. Το όνομα του Γερμανού αμυντικού είχε συζητηθεί και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο τον ήθελε αρκετά για την αμυντική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων».

• Αλλαγές στην Αρσεναλ φέρνει ο προπονητής Ουνάι Εμερι, ο οποίος απαγόρευσε τους χυμούς φρούτων στους παίκτες του, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός έχει εισαγάγει στο πρόγραμμα πιο εντατικές ατομικές προπονήσεις, ενώ απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές του να περνούν περισσότερη ώρα στο γυμναστήριο.

• Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαριάνο, αναμένεται να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «7» που ανήκε μέχρι πρότινος στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή