Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου παρουσιάζει θρησκευτικά τραγούδια και σύγχρονη μουσική από τη Σοφία Αβραμίδου και τους μουσικούς Κοσμά Παπαδόπουλο, Αντρέα Ζιάκα και Σάκη Κοντονικόλα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορατόριο «Η αναπαράσταση της ψυχής και του σώματος» του Εμίλιο Καβαλιέρι, με μαέστρο τον Αλκη Μπαλτά και αφηγητή τον Βαγγέλη Ψωμά. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με χορωδιακά έργα από τη Moscow Youth Chamber Choir υπό τον Μίκαελ Κουντρίβτσεφ. Σπήλαιο Αποκαλύψεως, Πάτμος.

• Οι «Gadjo Dilo παρουσιάζουν στο Roof Stage του Gazarte μια συναυλία από ρεμπέτικες διασκευές μέχρι ιταλικά, γαλλικά και αμερικανικά κομμάτια σε ρυθμούς gypsy jazz. Από τις 9 μ.μ. Βουτάδων 32, Γκάζι.

• Μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη , ο οποίος εμφανίζεται σήμερα στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας με την Αθηνά Ρούτση. Στις 9 μ.μ. Πάτρα.

• Δωρεάν ξενάγηση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στην περιοδική έκθεση «Ο Αλφόνσο διδάσκει Μπρονστάιν» από τον καλλιτέχνη Νικόλα Σφήκα. Αίθουσα περιοδικών εκθέσεων «Κυριάκος Κρόκος». Είσοδος ελεύθερη. Στις 12 το μεσημέρι. Βασιλίσσης Σοφίας 22.

• Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τον «Σταυρό του Νότου», το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές», τη «Μικρή Πατρίδα», τη «Ρόζα» και τον «Αμλετ της Σελήνης» κ.ά. Μαζί του ένα επιτελείο μουσικών και τραγουδιστών (Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας και Γιώργος Μεράντζας). 2/9. Στις 9 μ.μ. Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», Αιγάλεω.

• Η 6η Μπιενάλε της Αθήνας ΑΝΤΙ και ο καλλιτέχνης Ed Fornieles παρουσιάζουν στο κοινό της Αθήνας τον κόσμο του LARP (Live Action Role Play), μέσα από δύο workshop. Το LARP είναι ένα είδος συμμετοχικού παιχνιδιού ρόλων σε εναλλακτικές πραγματικότητες, χωρίς να είναι απλώς ένα παιχνίδι μεταμφίεσης. Beton 7, Πύδνας 7, Βοτανικός, 6-9 μ.μ.

• Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι «Bogaz Musique» φτάνουν μέχρι το Καστελλόριζο τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες. 2/9 Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή