OMEGA “Her Time” στην Αγία Πετρούπολη με την Nicole Kidman

OMEGA “Her Time” στην Αγία Πετρούπολη με την Nicole Kidman

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το επιβλητικό Μαρμάρινο Ανάκτορο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία φιλοξενεί αυτόν τον καιρό τις ωραιότερες θηλυκές δημιουργίες της Omega. Η πολυταξιδεμένη Έκθεση "Her Time" εγκαινιάστηκε εκεί με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ πάρτι και δείπνο, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από όλο τον κόσμο και με οικοδέσποινα τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και πρέσβειρα της Omega, Nicole Kidman.

OMEGA “Her Time” στην Αγία Πετρούπολη με την Nicole Kidman-1

«Υπάρχει μια προφανής σύνδεση μεταξύ της φίλης μας, Nicole Kidman, και του σκοπού για τον οποίο γιορτάζουμε σήμερα το βράδυ. Η Nicole αντιπροσωπεύει τέλεια τις γυναίκες που είχαν στο μυαλό τους οι ωρολογοποιοί της Omega, όταν ξεκίνησαν να δημιουργούν γυναικεία ρολόγια πριν από περίπου έναν αιώνα: ταλαντούχες, γοητευτικές, πνευματώδεις και ανεξάρτητες.»  Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε την Nicole Kidman στην Αγία Πετρούπολη ο Πρόεδρος και CEO της Omega, κ. Raynald Aeschlimann.

OMEGA “Her Time” στην Αγία Πετρούπολη με την Nicole Kidman-2

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Aeschlimann για τα ευγενικά του λόγια, η Nicole Kidman ανταπέδωσε με χάρη τη φιλοφρόνηση: «Αναμφίβολα, τα ρολόγια που βρίσκονται στην Έκθεση είναι απίστευτα όμορφα –για την ακρίβεια είναι έργα τέχνης. Αλλά όταν συνειδητοποιεί κάποιος ότι η Omega θέλησε να δημιουργήσει για τις γυναίκες ρολόγια που δεν θα είναι απλώς κομψά διακοσμημένα, αλλά θα είναι και ακριβή, αυτό αποδεικνύει τον σεβασμό που έχει προς τις γυναίκες, και για εμένα, αυτό κάνει τα ρολόγια ακόμη πιο εξαιρετικά».         

OMEGA “Her Time” στην Αγία Πετρούπολη με την Nicole Kidman-3

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που συχνά εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί φορώντας vintage δημιουργίες της Omega, είχε παρευρεθεί και σε δύο προηγούμενες Εκθέσεις "Her Time”, στο Μιλάνο και στη Σαγκάη. Το Παρίσι και το Σύδνεϋ έχουν αποτελέσει επίσης πόλεις-σταθμούς στην παγκόσμια περιοδεία της Έκθεσης "Her Time”, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Έκθεση διεξάγεται στη Ρωσία. Ο εορτασμός της γυναικείας Ωρολογοποιίας από την Omega πραγματοποιήθηκε το 2016 και στο πολυκατάστημα GUM της Μόσχας.

OMEGA “Her Time” στην Αγία Πετρούπολη με την Nicole Kidman-4

Η Έκθεση "Her Time" της Omega παρουσιάζει την εξέλιξη της γυναικείας Ωρολογοποιίας της Omega και τα διαφορετικά στυλ, από τα πρώτα μενταγιόν Lèpine και τα εμβληματικά Ladymatic, μέχρι τα κρυμμένα ρολόγια-κοσμήματα και τις σύγχρονες δημιουργίες του ελβετικού οίκου. Μεταξύ των πιο πρόσφατων ρολογιών που παρουσιάζονται περιλαμβάνονται οι συλλογές De Ville Trésor, Seamaster Aqua Terra και τα εμβληματικά Ladymatic. Η παρουσίαση των ρολογιών πλαισιώνεται από έργα τέχνης και vintage διαφημίσεις της Omega, οι οποίες δείχνουν γυναίκες με ποικίλους τρόπους ζωής και μόδα από διαφορετικές εποχές. Ο χώρος της εκδήλωσης για την Έκθεση "Her Time" προσθέτει μια πραγματικά ξεχωριστή αίσθηση στην παρουσίαση των ρολογιών. Ο γρανίτης και το μάρμαρο του διάσημου νεοκλασικού ανακτόρου της Αγίας Πετρούπολης δημιουργούν ένα υπέροχο και εντυπωσιακό σκηνικό για τα γυναικεία ρολόγια της Omega.

Μία μικρή γεύση από τα εγκαίνια στο video που ακολουθεί…

Η Έκθεση OMEGA "Her Time" στην Αγία Πετρούπολη θα διαρκέσει από τις 29 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή