Επικράτησε ο… λιγότερο κακός

Επικράτησε ο… λιγότερο κακός

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Γιόβαν Κρνέτα (68΄), ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Απόλλωνα και η κεφαλιά του Μαρκόφσκι (73΄), ύστερα από σέντρα του Τσαμπούρη, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στη Λιβαδειά και την πρώτη νίκη των γηπεδούχων στην 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα άφησε τον αντίπαλό της, χωρίς πόντο στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Λεβαδειακός ανέτρεψε τη λογική πρόβλεψη ότι θα οπισθοχωρούσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, επειδή έπαιζε με 10 παίκτες θέλοντας να αποφύγει την πίεση του Απόλλωνα, που αντέδρασε μεν, χωρίς όμως να προλάβει να το πετύχει. Σε διάστημα πέντε λεπτών από την αποβολή, ο… δαιμόνιος Μαρκόφσκι σκόραρε και ο Λεβαδειακός δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο για να κρατήσει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Απόλλωνας, παρά την αλλαγή στον πάγκο του, δείχνει ότι δεν έχει συνοχή και στις γραμμές του, κάνει αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας και κυρίως η άμυνά του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως αποδείχθηκε στη φάση του γκολ των γηπεδούχων.

Η ποιότητα απουσίασε από το γήπεδο της Λιβαδειάς, όπως αναμενόταν, λόγω και των… αταίριαστων ενδεκάδων που έχουν οι περισσότερες ομάδες και την έλλειψη «χημείας», με αποτέλεσμα η προσωπική εμπειρία κάποιων παικτών, όπως ο Γιακουμάκης και ο Μαρκόφσκι, να δημιουργούν τη διαφορά… νίκης, έστω και μ’ ένα γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Ομο, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83΄ Σαβαντόγκο), Γιακουμάκης, Νανζί, Μαρκόφσκι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (88΄ Ελ-Χελβέ), Κονέ (77΄ Σικαμπάλα), Ζοάο Πέδρο (62΄ Ντ’ Ούρσο), Τριάδης, Τομάς και Μάντζιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή