«Ηταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες»

«Ηταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κάθε διοργάνωση η Άννα Κορακάκη ξεπερνάει τον εαυτό της και στη Ν. Κορέα στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ., στην πρώτη της συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των γυναικών, ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα όπου αγωνίζονταν, τουλάχιστον, δέκα ισάξιες αθλήτριες.

«Ήταν ένας φανταστικός αγώνας. Η Άννα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και της βγήκε. Όποια από τις αθλήτριες που μπήκαν οκτάδα να έπαιρνε το χρυσό θα το άξιζε. Φαίνεται και από τις επιδόσεις που ήταν πολύ υψηλές. Η Άννα, όταν στις πρώτες δέκα σφαίρες κρατηθεί στην πεντάδα, χαλαρώνει και έχει την ψυχολογία να νικήσει. Η εφετινή χρονιά ήταν… απίστευτη. Γεμάτη επιτυχίες. Παγκόσμια ρεκόρ, χρυσά μετάλλια, τελικά της… ταιριάζουν οι ζυγές χρονιές», δήλωσε ο Τάσος Κορακάκης στην «Κ», από τη Ν. Κορέα και όταν τον ρωτήσαμε ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις της Άννας, μας απάντησε:

«Μου είπε: Κατέκτησα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα; Έδειχνε σα να μην το πίστευε, ύστερα από έναν τόσο δύσκολο και με μεγάλη πίεση αγώνα. Ύστερα από τρία χρόνια θα κάνουμε… κανονικές διακοπές. Θα ξεκουραστούμε».

Πριν, όμως, φύγει η Άννα Κορακάκη για διακοπές έχει στη Ν. Κορέα και άλλη μία… υποχρέωση. Στις 7 και τις 8 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα του πιστολιού 25 μ. (βολές ταχείας και ακριβείας). Και σε αυτό το όπλο οι τέσσερις πρώτες αθλήτριες θα κατακτήσουν, για λογαριασμό των χωρών τους, προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή