Ομολόγησαν οι δράστες της δολοφονίας του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες

Ομολόγησαν οι δράστες της δολοφονίας του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομολόγησαν ένας 31 Αλγερινός και ένας 23χρονος Αιγύπτιος ότι αυτοί είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας 65χρονου, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, στις 21 Αυγούστου 2018. Οι δύο δράστες ανέφεραν στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία του θύματος.

Οι δύο αλλοδαποί αρχικά προσήχθησαν χθες το βράδυ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ως οι δύο βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία, ενώ στη συνέχεια ομολόγησαν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 64χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό, πιθανότατα με τη ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του.

Η αστυνομία μετέβη στο σπίτι του άτυχου άνδρα, στην οδό Ιωάννου Λιόση, έπειτα από τηλεφώνημα γειτόνων λόγω της έντονης δυσοσμίας αλλά και επειδή η εξώπορτα του σπιτιού του ήταν ανοιχτή.

Οι δράστες αναζητήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά και στην Βόρεια Ελλάδα.

Έπειτα από έρευνες, χθες εντοπίστηκε ο 23χρονος στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην Αθήνα και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Για τον 31χρονο διακριβώθηκε ότι είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη, για τη διάπραξη ληστείας, και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης και παραγγελία για φυλάκισή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή