Πρόσωπα της Τρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν αναμενόμενο: Mετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που εκτόξευσε εναντίον της ο νεαρός ηθοποιός και μουσικός Τζίμι Μπένετ, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα δύο επεισόδια της σειράς «Anthony Bourdain: Parts Unknown» στα οποία εμφανίζεται η Αζια Αρτζέντο  (φωτ.), πρώην σύντροφος του Μπουρντέν. Ο Μπένετ ισχυρίζεται ότι η Αρτζέντο του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν 17 ετών. Η Ιταλίδα ηθοποιός, σκηνοθέτις και πρωτοπόρος του κινήματος #ΜeToo αρνείται τα πάντα, ενώ δήλωσε σοκαρισμένη από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

(…) Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό. Ευτυχώς. Και έτσι ο Μπόνο ξαναβρήκε τη φωνή του και συνεχίζει τις ευρωπαϊκές συναυλίες του. Οσο για το κοινό του Βερολίνου που έμεινε στα κρύα του λουτρού το προηγούμενο Σάββατο, θα αποζημιωθεί στις 13/11 με μια συναυλία που προγραμματίστηκε ειδικά γι’ αυτό τον λόγο.

(…) Μια αδέξια κίνησή του ήταν αρκετή για να γίνει ο χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο επίσκοπος Τσαρλς Ελις Γ΄, που τέλεσε την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν, ακούμπησε κατά λάθος το στήθος της τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε όταν ανέβηκε στη σκηνή για να την ασπαστεί, μόλις τελείωσε την εξαιρετική ερμηνεία της. Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν παραπάνω διαχυτικός από το επιτρεπτό, και έτσι εκείνος έσπευσε να απολογηθεί, δηλώνοντας στο Assosiated Press ότι «δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Απλώς, έβαλα το χέρι μου στη μέση της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή