Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ολοκαίνουριο εργοστάσιο που καταλαμβάνει έκταση 13.500 τετραγωνικών μέτρων και συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη όλα τα στάδια παραγωγής ενός ρολογιού εγκαινίασε η IWC στο Schaffhausen. Η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καταλληλότερη, αφού φέτος η ελβετική μάρκα γιορτάζει τα 150 χρόνια από την ίδρυσή της. Στο νέο εργοστάσιο θα πραγματοποιούνται στο εξής η κατασκευή μηχανικών εξαρτημάτων, η κατασκευή και συναρμολόγηση ολοκληρωμένων μηχανισμών και κασών. 

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-1

Η κεντρική είσοδος του εργοστασίου

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-2

Ο χώρος υποδοχής

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-3

Ο αποστειρωμένος χώρος αλλαγής ενδυμάτων πριν από το τμήμα συναρμολόγησης

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-4

Χώρος αποθήκευσης και αίθουσα κατασκευής κασών

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-5

Το τμήμα παραγωγής μηχανικών εξαρτημάτων

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-6

Ο χώρος συναρμολόγησης των μηχανισμών

Τα τελευταία χρόνια η IWC αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις που διέθετε μέχρι σήμερα να περιορίζουν τις παραγωγικές της δυνατότητες. Μετά και τις δύο επεκτάσεις που πραγματοποιήθηκαν, το υπάρχον εργοστάσιο είχε φτάσει πλέον στα όριά του. Δεδομένου ότι η εταιρεία είχε λάβει τη στρατηγική απόφαση να επεκτείνει την τεχνογνωσία της στην κατασκευή μηχανισμών, το νέο κτήριο αποτελούσε μονόδρομο. Η οικοδόμηση του νέου εργοστασίου ολοκληρώθηκε σε μία περίοδο 21 μηνών και περίπου 80 κατασκευαστικές εταιρείες συμμετείχαν στο έργο, πολλές από αυτές από την περιοχή του Schaffhausen.

Η IWC εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στο Schaffhausen-7

Ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen, στην είσοδο του κτηρίου.

«Το 1868 ο ιδρυτής μας Florentine Ariosto Jones είχε ήδη ξεκινήσει να συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη της ωρολογοποιίας με τις προηγμένες κατασκευαστικές μεθόδους. Από τότε που καθιέρωσε τη μηχανολογική του προσέγγιση, την εξελίσσουμε με συστηματικό τρόπο. Ακόμα και σήμερα εξακολουθούμε να συνδυάζουμε τη δεξιότητα των τεχνιτών μας με την προηγμένη τεχνολογία στο νέο μας εργοστάσιο. Το κτίριο όμως έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει πέρα από τις ιδανικές συσκευαστικές συνθήκες και το τέλειο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους μας. Ενσαρκώνει το πνεύμα της IWC και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο που κατασκευάζονται οι μηχανισμοί και οι κάσες μας», ανέφερε ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή