Βρετανία: Τρεις τραυματίες από επίθεση με «τοξική ουσία» στο Δυτικό Λονδίνο

Βρετανία: Τρεις τραυματίες από επίθεση με «τοξική ουσία» στο Δυτικό Λονδίνο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις άνδρες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκαν με «τοξικές ουσίες» στο Δυτικό Λονδίνο σήμερα, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις αρχές, η επίθεση έλαβε χώρα στην περιοχή του Νότινγκ Χιλ, περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

«Η αστυνομία εκλήθη περίπου στις 14:09 (τοπική ώρα) σήμερα, έπειτα από αναφορές για μια επίθεση με τοξικές ουσίες στην οδό Γουέστμπουρν Γκρόουβ», τόνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Getwestlondon.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επίθεση έγινε με σπρέι προς τα πρόσωπα των ανδρών, ενώ δημοσιεύματα νωρίτερα έκαναν λόγο για επίθεση με οξύ. «Ήταν μια ερεθιστική ουσία, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Η περιοχή ελέχθηκε για χημικές ουσίες και βρέθηκε εντός φυσιολογικών ορίων, τόνισε η Getwestlondon.

Δεν υπάρχουν συλλήψεις μέχρι στιγμής που να σχετίζονται με την επίθεση και δεν υπάρχουν αναφορές που να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό των θυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή