Game of Thrones: Εκπληκτος ο Τζέιμι Λάνιστερ που… επιβίωσε έως τον τελευταίο κύκλο

Game of Thrones: Εκπληκτος ο Τζέιμι Λάνιστερ που… επιβίωσε έως τον τελευταίο κύκλο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δεδομένες τις συνεχείς δολοπλοκίες και τις διάφορες αποτυχίες του (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του χεριού του και της σύλληψης και της φυλάκισής του από αντίπαλο στρατό) αποτελεί θαύμα το ότι ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι ακόμα ζωντανός στο «Game of Thrones».

Κανείς όμως δεν εκπλήσσεται περισσότερο από την επιβίωση του Τζέιμι από τον ίδιο τον ηθοποιό που τον υποδύεται, όπως παραδέχεται ο Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου σε συνέντευξή του στη HuffPost.

«Ηταν μια έκπληξη. Θεέ, κάθε φορά που παίρναμε ένα νέο σενάριο σκεφτόμουν: "Εντάξει, αυτό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο". Αλλά όχι. Τα παιδιά του Λάνιστερ τα κατάφερναν στο τέλος» λέει ο 47χρονος ηθοποιός για την επιβίωση του Τζέιμι και των αδελφών, Σέρσεϊ (Λίνα Χίντι) και Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ).

 

 

Got something in the eye. #got7 #gameofthrones

A post shared by Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) on

Jun 21, 2017 at 3:51pm PDT

 

Ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου αποκαλύπτει ότι ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά κι ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

«Εγώ έγραψα στους σεναριογράφους όταν τελείωσα την ανάγνωση και απλά είπα: "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερη δουλειά στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας. Για μένα, ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και πολύ αιφνιδιαστικό και όλα τα πράγματα που ήλπιζα να γίνουν"» λέει, αναφερόμενος στην ιστορία του Τζέιμι.

Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα προβληθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή