Τρέχει για Μπέτις ο Γιάγια Τουρέ

Τρέχει για Μπέτις ο Γιάγια Τουρέ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο επίκεντρο της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, καθώς η απόκτηση του Ιβοριανού μέσου από τον Ολυμπιακό συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φιλοδοξεί να είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Μπέτις, προσπαθώντας μέσα από τις προπονήσεις να προσεγγίσει τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά το ποδοσφαιρικό επίπεδο του Τουρέ, σε συνδυασμό με τη θέλησή του να επιστρέψει σε συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε μεν, αλλά στον Ολυμπιακό ασχολούνται ακόμη με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, καθώς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Φελίπε Πάρντο. Παναγιώτης Ταχτσίδης και Καρίμ Ανσαριφάρντ θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικοί, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως ο Ολυμπιακός της σεζόν 2018-2019 θα μοιάζει ελάχιστα με αυτόν της περιόδου 2017-2018. Το ρόστερ έχει αλλάξει εντελώς και ο Αντρέ Μαρτίνς καλείται να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα των ποδοσφαιριστών σε συνεχόμενους αγώνες τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά, καθώς ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πάρει δύο προκρίσεις από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ξεκίνησε με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει πως με άλλους παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία, διαφορετικά εξελίχθηκε και με καινούργιους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί η χρονιά, παίρνοντας μέχρι στιγμής θετικότατο βαθμό.

Στις θετικές πτυχές της φετινής σεζόν, η «δίψα» του κόσμου να δει την ομάδα, καθώς η αύξηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, σε συνδυασμό με τη θέληση για επιστροφή στους τίτλους, δημιουργεί ένα εξαιρετικό μείγμα, ζωντανεύοντας ξανά τη σχέση κόσμου – παικτών, που κατά κάποιους είχε χαθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή