Το Rendez-Vous Night & Day Medium "Tribute to Cinema" είναι το ολοκαίνουριο γυναικείο μοντέλο που δημιούργησε ο οίκος Jaeger-LeCoultre. Είναι αφιερωμένο στον κόσμο της έβδομης τέχνης και είναι φτιαγμένο για να κοσμήσει τον καρπό γυναικών που ξέρουν να εκτιμούν μία πολύτιμη δημιουργία υψηλής ωρολογοποιίας.

Ανήκει στη θηλυκή συλλογή Rendez-Vous και κρύβει μέσα του έναν αξιόλογο αυτόματο μηχανικό μηχανισμό, τον Jaeger-LeCoultre Calibre 898A/1.

Η κάσα του σε κομψή διάμετρο 34 mm και πάχος μόλις 8,52 mm είναι σμιλεμένη από ροζ χρυσό 18Κ και η στεφάνη της είναι διακοσμημένη με 60 διαμάντια.

Το βλέμμα προσελκύει αμέσως το φροντισμένο επάργυρο καντράν με τις ντελικάτες ανάγλυφες διακοσμήσεις που στο κέντρο έχουν την υφή του άγριου μεταξιού ενώ περιφερειακά είναι γεωμετρικές και παίζουν με το φως.

Όλες οι λεπτομέρειες –δείκτες, αραβικοί αριθμοί, κλίμακα λεπτών– είναι επίχρυσες, στον τόνο του ροζ χρυσού, ώστε να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το μέταλλο της κάσας.

Στη θέση ώρας 6 δεσπόζει μία πανέμορφη ένδειξη ημέρας και νύχτας σε βαθύ κόκκινο, ένα χρώμα άρρηκτα συνδεδεμένο με την έβδομη τέχνη. Η ένδειξη αυτή έχει μία ιδιαιτερότητα: το χαρακτηριστικό φεγγάρι που συμβολίζει τη νύχτα έχει αντικατασταθεί από ένα αστέρι, εμπνευσμένο από τους αστέρες του κινηματογράφου.

Και εφόσον πρόκειται για ένα ρολόι γεννημένο για να λάμπει στο κόκκινο χαλί, το λουράκι του από δέρμα αλιγάτορα είναι επίσης σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Και χάρη σε ένα σύστημα εύκολης αλλαγής της Jaeger-LeCoultre, μπορεί να επιλέξει κανείς από μία ευρεία γκάμα λουριών σε διάφορες ποιότητες δέρματος και χρωματισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020), Imanoglou (τηλ.: 210-3646666)

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ