Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris

3' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση είχε κυκλοφορήσει από τον Ιούνιο και πλέον έφτασε η ώρα της αποκάλυψης: η capsule συλλογή μακιγιάζ της αγαπημένης γαλλίδας σχεδιάστριας Isabel Marant για την L'Oreal Paris ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της σε λίγες μέρες, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι – όμως έχουμε ήδη όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα που θα μάς χαρίσουν αυτή την ανεπιτήδευτη παριζιάνικη κομψότητα που λατρεύουμε στις συλλογές της Marant.

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-1

"Τα προϊόντα της συλλογής είναι ακριβώς αυτά που θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου", είπε η σχεδιάστρια σε συνέντευξή της στη Vogue. "Τα βασικά προϊόντα για κάθε μέρα, για τις γυναίκες που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Προσέγγισα αυτή τη συλλογή μακιγιάζ με τον ίδιο τρόπο που σχεδιάζω τις ready-to-wear συλλογές μου: να φοριούνται οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Για μένα, το Parisian Cool δεν έχει να κάνει με την τελειότητα που βλέπουμε στα social media, έχει να κάνει με τη φυσική κομχότητα. Υπερ-φυσικό look για το πρωί και μετά statement πινελιάς για το βράδυ με dark βλέμμα ή ζωηρά κόκκινα χείλη. Αλλά ποτέ και τα δύο μαζί. Και πάντα φορεμένα σχεδόν ανεπιτήδευτα. Η ατέλεια έχει τη δική της γοητεία. Έχουμε δημιουργήσει τόνους και αποχρώσεις για natural looks: ένα nude κραγιόν, μια διάφανη μάσκαρα, ένα tint για τα μάγουλα που δίνει αυτό το γοητευτικό χρώμα υγείας. Αυτή η συλλογή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε: είτε για μια special μέρα είτε για ένα πάρτυ, είναι τα απαραίτητα που θα έχετε πάντα στην τσάντα σας, εκείνα που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας. Αυτά τα βασικά προϊόντα δεν προορίζονται για ένα εντελώς νέο look αλλά για να βάλουν πινελιές κομψότητας στο look που ήδη έχετε", εξήγησε η Isabel Marant – και πράγματι, ρίχνοντας μια ματιά στα προϊόντα, η περιγραφή της δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχη!

H συλλογή αποτελείται από 5 multi-use προϊόντα: σκιά, μάσκαρα, κραγιόν, lip gloss και highlighter – για την Ιsabel Marant μια γυναίκα δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο για να αποδώσει με τον τρόπο της το French-girl look. 

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-2

"Ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ με την τεχνολογία του μακιγιάζ και να δημιουργήσω αυτή τη συλλογή με τα βασικά προϊόντα που χρειάζεται μια γυναίκα από το πρωί ως το βράδυ, από ένα natural μέχρι ένα smoky look" είπε η designer. "Λατρεύω να ντύνω τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, με όλη τη διαφορετικότητά τους, και μοιράζομαι το ίδιο όραμα γύρω από τη θηλυκότητα με τη L'Oreal Paris. Ήταν, πραγματικά, ο ιδανικός συνεργάτης".

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-3

Το Shine είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlighter ή για να δημιουργήσετε ένα blurring εφέ στην επιδερμίδα. "Κάθε γυναίκα θα νιώθει αυτοπεποίθηση με τη λάμψη που της δίνει αυτό το highlighter το οποίο κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας και δίνει το ωραιότερο φως στο πρόσωπο" εξηγεί στο Harper's Bazaar η Isabel Marant.

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-4

"Τα smoky eyes είναι διαχρονικά χαρακτηριστικό του Parisian look, που σίγουρα σαγηνεύει την πόλη το βράδυ", λέει η Marant για τη διπλή σκιά Smoke, που περιλαμβάνει η συλλογή της.

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-5

Η μάσκαρα Wanted είναι διάφανη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στις βλεφαρίδες όσο και στα φρύδια "για ένα au naturel, wet look που λατρεύω", λέει η σχεδιάστρια στην ίδια συνέντευξη.

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-6

Το lip gloss Amaze έχει μία universal ροζ απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και "σκορπάει ανεμελιά και αυτοπεποίθηση" εξηγεί η Isabel Marant. 

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-7

Όσο για το αγαπημένο της προϊόν από τη συλλογή, "είναι το κόκκινο κραγιόν", είπε στη Vogue. "Πανέμορφο και μόνο του, το κραγιόν γίνεται ακόμα πιο ισχυρό όπλο όταν συνοδεύεται από ένα χαμόγελο! Ένα όμορφο κόκκινο κραγιόν μπορεί να σάς φτιάξει την διάθεση όταν αυτή βρίσκεται στα κάτω της. Για αυτή τη συλλογή δημιουργήσαμε επτά αποχρώσεις Color Riche. Δύο nude, για ένα "γυμνό" look στα χείλη, τρία διαφορετικά κόκκινα για αυτά τα τολμηρά χείλη που φέρνουν τον ήλιο σε μια γκρίζα Παριζιάνικη μέρα και δύο πιο βαθιές δαμασκηνί αποχρώσεις", εξήγησε η Isabel Marant- και εμείς τα θέλουμε ΟΛΑ!

Δείτε πρώτες: Τη συλλογή μακιγιάζ της Isabel Marant για τη L’Oreal Paris-8

Info: Η συλλογή L'Oreal Paris x Isabel Marant θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή