Σαμαράς: Ευτυχώς, θα χάσουν τις εκλογές

Σαμαράς: Ευτυχώς, θα χάσουν τις εκλογές

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση από την Καλαμάτα έκανε χθες ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος την τελευταία εβδομάδα περιοδεύει στη Μεσσηνία. Ο τέως πρωθυπουργός δήλωσε την ικανοποίησή του από το επίπεδο της αγωνιστικότητας «όλων των φίλων μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος».

Σκληρή γλώσσα

Οπως είπε, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση, οι ώρες «κάθε μέρα γίνονται και πιο δύσκολες, μέσα από την ασυνέπεια, μέσα από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Δήλωσε, μάλιστα, την εκλογική ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας τόσο στη Μεσσηνία όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. «Είμαστε έτοιμοι και εδώ στη Μεσσηνία, στην Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα οποιαδήποτε στιγμή επιλέξουν να κάνουν εκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Αλλά γνωρίζουν και εκείνοι και εμείς και ο κόσμος ότι ευτυχώς για την Ελλάδα, τις εκλογές θα τις χάσουν».

Μάλιστα, σε μια ειρωνική αποστροφή του λόγου του και αναφερόμενος εμμέσως στην έξοδο από το μνημόνιο, ο τέως πρωθυπουργός είπε: «Γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή