Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις «μπαχαλάκηδες» για επιθέσεις κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις «μπαχαλάκηδες» για επιθέσεις κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ταυτοποίηση τεσσάρων ατόμων, δύο εκ των οποίων ανήλικα, για επιθέσεις κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια προέβη η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν:

– ημεδαπός 21 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 1η Απριλίου, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, πετρών και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

– ημεδαπός 23 ετών, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 20η Μαΐου, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων, πετρών, φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

– ημεδαπός 17 ετών και αλλοδαπή 15 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων τα οποία την 3η Ιουνίου, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα,  επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Οπως τονίζεται, οι παραπάνω ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με τις σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή