ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βγαίνουμε για καφέ, φαγητό και ποτό στις δροσερές αυλές και στις αεράτες ταράτσας της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΑΘΗΝΑ

The Zillers Roof Garden / Πρώτο πιάτο η Ακρόπολη. Από την ταράτσα του ξενοδοχείου Zillers, η θέα στον Βράχο είναι μοναδική. Αλλά το μενού που έχει ετοιμάσει η σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη θα σας κάνει να γυρίσετε το κεφάλι στο τραπέζι για να δοκιμάσετε πιάτα που ακουμπούν στην ελληνική παράδοση αλλά «πειράζονται» με δημιουργικό και ευχάριστα αναπάντεχο τρόπο. Το roof garden είναι ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ και σερβίρει και καφέ, σνακ και εξαιρετικά κοκτέιλ. Της Λίνας Καπετάνιου

Ξενοδοχείο The Zillers, Μητροπόλεως 54, Μοναστηράκι, Τ/210-32.22.277.



Όαση στο κέντρο της πολης η γεμάτη φυτά αυλή του Balthazar.

Balthazar / Ένας καταπράσινος κήπος στο κέντρο της Αθήνας, το νεοκλασικό κτίριο του 1897 και η συναρπαστική κουζίνα του σεφ Χριστόφορου Πέσκια. Η αυλή του Balthazar είναι σύμβολο της καλοπέρασης το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα και, εκτός από τα γευστικά πιάτα, δοκιμάστε και τα signature κοκτέιλ της έμπειρης μπάρας. Της Λίνας Καπετάνιου

Τσόχα 27, Αμπελόκηποι, Τ/210-64.41.215.



Στο Άμα Λάχει στα Εξάρχεια θα ευχαριστηθείτε πληθωρικό φαγητό, παρεϊστικη ατμόσφαιρα και απαράμιλλο σέρβις. (Φωτογραφία: Κατερίνα Καμπίτη)

Άμα Λάχει, στης Νεφέλης / Ένα παλιό σχολείο των Εξαρχείων στεγάζει αυτό το εστιατόριο με τη «σπιτική» αυλή. Δεντράκια, κληματαριές και λουλούδια γύρω από τα τραπέζια σας. Ελληνική κουζίνα, ανανεωμένη και μαγειρεμένη απλά. Νόστιμο φαγητό με πολλά γνωστά ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης, όπως η πρέντζα της Κεφαλονιάς, το χιώτικο μαστέλο, το γαλοτύρι Τρικάλων, κ.λπ. Μεγάλης νοστιμιάς πιάτο το κουσκουσάκι με κοτόπουλο μελωμένο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Της Νένας Δημητρίου

Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια, Τ/210-38.45.978.


Upupa Epops / Η είσοδος στην αυλή του σημαίνει και ταξίδι σε μια άλλη εποχή, σε μια αστική Αθήνα πιο μπαρόκ. Οι υπεύθυνοι ένωσαν τρία παλιά σπίτια και τα ανανέωσαν διακοσμητικά και λειτουργικά. Εδώ σερβίρουν καφέ και πρωινά, brunch, ενώ το βράδυ η κοσμοσυρροή συμβαίνει για χάρη των ποτών και της συνολικά ανεβασμένης ατμόσφαιρας. Από την επιδέξια bartender Μάρφη Μπαλή και την ομάδα της θα δοκιμάσετε κλασικά ποτά, όπως και ενδιαφέρουσες παραλλαγές των πιο διάσημων συνταγών κοκτέιλ. Της Νένας Δημητρίου

Αλκμήνης 7, Κάτω Πετράλωνα, Τ/212-10.55.214.


Six Dogs / Σε ποιο μέρος στο κέντρο της Αθήνας μπορείτε να βγάλετε τη σαγιονάρα και να πατήσετε άμμο και χαλικάκι; Στον κήπο του Six Dogs είναι πάντα καλοκαίρι, με τα φυτά, τα πέτρινα και ξύλινα παγκάκια, τα κοκτέιλ και τα ελαφριά σνακ. Το μεσημέρι ξεδιψάστε με σπιτικές παγωμένες λεμονάδες και μιλκσέικ και το βράδυ με παγωμένες μπίρες και κοκτέιλ δροσερά. Της Λίνας Καπετάνιου

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Τ/210-32.10.510.



Με θέα Ακρόπολη, τα φροντισμένα κοκτέιλ στο A for Athens.

A for Athens / Θα στριμωχτείτε, αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο. Αν και υπάρχουν πολλά all day bar με αυτή τη θέα, εδώ θα σας φέρει η όρεξη για ένα καλοφτιαγμένο ποτό. Ο head bartender Θοδωρής Πύριλλος μαζί με μια ομάδα από ικανούς επαγγελματίες έχουν φτιάξει ένα απίθανο μενού με κοκτέιλ, βασισμένο στην ιστορία της Οδύσσειας και στις αρχές της ελληνικής φιλοξενίας. Δοκιμάστε, μεταξύ άλλων, τη δική τους εκδοχή για Clarified Milk Punch, με ιρλανδέζικο ουίσκι, κονιάκ και κουβανέζικο ρούμι, το οποίο αρωματίζεται με μαχλέπι. Της Νένας Δημητρίου

Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι, Τ/210-32.44.244.


Μουσείο Ακρόπολης / Με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο και με τη συνοδεία άρπας, θα απολαύσετε το μεσημεριανό σας στον δεύτερο όροφο του Μουσείου Ακρόπολης, όπου λειτουργεί το εστιατόριο. Κλασικά παραδοσιακά πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα, εκλεκτά ελληνικά κρασιά και εξαιρετικό μενού. Στο εστιατόριο σερβίρουν κάθε μέρα μέχρι τις 12 το μεσημέρι και ελληνικό παραδοσιακό πρωινό. Της Λίνας Καπετάνιου

Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα, 210-90.00.915.


Oozora the Garden / Σίγουρα θα χρειαστείτε μια ζακετούλα στον κήπο του ασιατικού Oozora, αφού βρίσκεται δίπλα στο Άλσος Κεφαλαρίου. Σούσι από τον έμπειρο σεφ Andy Lay, πραγματική ασιατική κουζίνα, εμπνευσμένη από το street food του Βιετνάμ, της Ταϊλάνδης, της Κίνας και της Ιαπωνίας στο υπόλοιπο μενού. Τα φροντισμένα κοκτέιλ θα ανοίξουν με ιδανικό τρόπο το γεύμα σας. Της Λίνας Καπετάνιου

Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι, Τ/210-80.18.515.


Andaman / Περιτριγυρισμένη από φυτά, μικρούς φοίνικες και εξοτίκ αντικείμενα είναι η ταράτσα του ταϊλανδέζικου εστιατορίου στα Κάτω Πετράλωνα. Το ξύλο, το μπαμπού και η πολυχρωμία κυριαρχούν στην ατμοσφαιρική ταράτσα με θέα την πόλη. Δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ της ταϊλανδέζικης κουζίνας: σούπα με γάλα καρύδας και κοτόπουλο, pad thai, κάρι και δροσερά κοκτέιλ. Της Λίνας Καπετάνιου

Αλόπης 65, Κάτω Πετράλωνα, Τ/211-21.04.939.


Hytra / Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός από τη μία και η θάλασσα από την άλλη: από τον 7ο όροφο του κτιρίου της Στέγης, όπου βρίσκεται το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο, θα απολαμβάνετε τη θέα της πόλης. Ο σεφ Τάσος Μαντής δίνει μεγάλη έμφαση στις πρώτες ύλες, αλλά και στην ιστορία της ελληνικής κουζίνας, γι’ αυτό και θα βρείτε στο μενού πολύ ενδιαφέροντα και νόστιμα πιάτα, όπως το καλαρρύτικο αρνάκι ταρτάρ με κρίταμο και κάππαρη ή τον μπακαλιάρο με σπανάκι, σύγλινο, σπόρους μουστάρδας και κρεμμυδάκια κονφί.  Της Λίνας Καπετάνιου

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λ. Συγγρού 107-109, Τ/217-70.71.118.


Mama Fuga / Όλη η βαβούρα της πόλης θα εξαφανίζεται σιγά σιγά, όσο πλησιάζετε στο μπαρ και στα τραπέζια του Mama Fuga, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Από φέτος, την κουζίνα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κατριβέσης και στη δροσιά του κήπου θα απολαύσουμε τη συναρπαστική fusion κουζίνα του σεφ. Της Λίνας Καπετάνιου

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1 (είσοδος από Π. Κόκκαλη), Αμπελόκηποι, Τ/210-72.42.979.


Καμπεθόν / Ο παλιός πέτρινος τοίχος, το χαλικάκι κάτω, οι μεγάλοι ξύλινοι πάγκοι, τα δέντρα και οι γλάστρες: όλα θυμίζουν ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας. Η μουσική όμως είναι φρέσκια και funky, το ίδιο και ο κόσμος που συχνάζει εδώ. Στον κατάλογο καφές, ποτό, παγωμένες μπίρες και μεζεδάκια όπως τηγανιά κοτόπουλου, μανιτάρια σοτέ και πολλά ακόμα. Της Λίνας Καπετάνιου

Κεραμεικού 110, Μεταξουργείο, Τ/215-55.06.414.


360 cocktail bar / Από την ταράτσα του νομίζει κανείς ότι θα πιάσει την Ακρόπολη. Πανοραμική θέα, όπως δηλώνει και το όνομα, ανοιχτά από το πρωί για καφέ, πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο. Ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά είναι η λίστα με τα signature cocktails. Συχνά τη μουσική επιλέγουν γνωστοί DJs. Της Νένας Δημητρίου

Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι, Τ/210-32.10.006.


Couleur Locale / Την πρώτη φορά που θα πάτε ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε την είσοδο, είναι κρυμμένη ανάμεσα σε αντικερί και παλαιοπωλεία. Θέα Ακρόπολη, χρωματιστή διακόσμηση, νέος κόσμος που χαλαρώνει με καφέ ή ποτό ή τσιμπολογάει φρέσκα σνακ. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα, η εξυπηρέτηση: πρόθυμοι σερβιτόροι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κοκτέιλ που ταιριάζει στη γευστική σας παλέτα. Της Νένας Δημητρίου

Νορμανού 3, Μοναστηράκι, Τ/216-70.04.917.


Bios / Η πιο δημοφιλής ταράτσα της πόλης για ένα εναλλακτικό κοινό 35άρηδων που συχνάζουν εδώ λόγω της μουσικής. Πάνω από τη βοή της οδού Πειραιώς, από τις 17.00 το απόγευμα σερβίρονται κλασικά ποτά σε έναν χώρο με βιομηχανικό απλό στυλ. Μπορείτε να καθίσετε οκλαδόν, πάνω σε πεζούλια, σε πουφ, αλλά και να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες κάτω από τα αστέρια, όσο στον τοίχο προβάλλονται ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους (οι προβολές γίνονται κάποιες ημέρες της εβδομάδας). Της Νένας Δημητρίου

Πειραιώς 84, Μεταξουργείο, Τ/210-34.25.335.


Artisanal Lounge & Gardens / Ροβίνιες, ακακίες και περί τα 100 διαφορετικά λουλούδια και φυτά συνθέτουν έναν υπέροχο αστικό κήπο. Τα τραπέζια γεμίζουν με προζυμένια χειροποίητα ψωμιά, καγιανάδες, όσπρια, εποχικά λαχανικά, μουσακά με μοσχαρίσια ουρά και μπεσαμέλ αγκινάρας, γιουβέτσι αρνί με κρέμα λιαστής ντομάτας, κοτόπουλο με νιόκι πατάτας, σάλτσα παστιτσάδας και κρέμα γραβιέρας, κουσκουσάκια, γαρίδες και θαλασσινά. Όλες οι γεύσεις οικίες, γνώριμες, ελληνικές και μεσογειακές, οι τεχνικές όμως του σεφ σύγχρονες και με επίπεδα δυσκολίας. Ο Δημήτρης Δημητριάδης είναι ένας από τους αξιολογότερους σεφ, δημιουργικός, συνεπής και σχεδόν εμμονικός με τις καλές πρώτες ύλες. Στα συν η κάβα με αρκετές ελληνικές ετικέτες και τα υπέροχα κοκτέιλ και απεριτίφ του Δημήτρη Κιάκου. Της Μαρίας Βασιλοπούλου

Ζηρίνη 2, Κηφισιά, Τ/210-80.86.111.


MOMO / Αν δεν ξέρετε ότι έχει αυλή, δεν θα τη δείτε. Βρίσκεται στο πίσω μέρος, έχει λεμονιές και φερ φορζέ έπιπλα. Κοντά στην πλατεία Κύπρου, αυτό το καφέ έκανε μόδα το brunch στην Καλλιθέα. Το φαγητό κινείται σε γνωστές αμερικανικές συνταγές, burgers, χοτ ντογκ και τα ομολογουμένως νόστιμα σάντουιτς με κρέμα τυριού (melt cheese sandwiches). Καφές, κοκτέιλ και γλυκά, όλη μέρα διαθέσιμα. Για τις Κυριακές χρειάζεται κράτηση. Της Νένας Δημητρίου

Σαπφούς 95, Καλλιθέα, Τ/210-95.62.300


Fill the bracket / Μία από τις ανακαινισμένες μονοκατοικίες του Κεραμεικού, που έχει μετατραπεί σε all day bar. Φροντισμένος χώρος με ωραία πράσινη αυλή και τραπέζια τοποθετημένα σχετικά άνετα. Γρήγορα έγιναν γνωστοί για το brunch τους, μια καλή εκδοχή κλασικών συνταγών, όπως αμερικανικού τύπου τηγανίτες, μπέργκερ και πιάτα με αυγά (benedict, croque madame, κ.λπ.). Ιδανική πρόταση για κυριακάτικο brunch, αρκετός χώρος για μωρουδιακά καρότσια και παρόμοιο εξοπλισμό. Της Νένας Δημητρίου

Θερμοπυλών 41, Κεραμεικός, Τ/210-52.05.324.


 


Μοναδικά κρασιά και τη συναρπαστική κουζίνα του Γκίκα Ξενάκη θα απολαύσετε στο Aleria, στον Κεραμεικό.

Aleria / Ένα αχώριστο ντουέτο, ο σεφ Γκίκας Ξενάκης και ο οινόφιλος ιδιοκτήτης Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης έχουν βρει την ισορροπία σε αυτό το κομψό γαστρονομικό σπίτι του Κεραμεικού. Η μαγειρική του Ξενάκη έχει ρυθμό και τεχνική, η ενορχήστρωση εκτός κουζίνας διαθέτει επίσης αρτιότητα. Οι άνθρωποι στο σέρβις, εκπαιδευμένοι όλοι στο κρασί, προτείνουν το ιδανικό pairing και βρίσκονται διακριτικά δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια του γεύματος. Νένα Δημητρίου

Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, Τ/210-52.22.633.


Parla / Η αγάπη αλλά και οι γνώσεις του εξαιρετικά ταλαντούχου σεφ Θοδωρή Παπανικολάου για την ιταλική κουζίνα, και ιδιαίτερα την τοσκανέζικη, είναι λίγο πολύ γνωστές. Ιδιαίτερα, πεντανόστιμα πιάτα, από τις λιτές πιπεράτες μακαρονάδες μέχρι τα πληθωρικά ραγού, θα απολαύσουμε στη δροσερή βεράντα και στον κουκλίστικο κήπο και θα ανακαλύψουμε από την αρχή την ιταλική κουζίνα διά χειρός του σεφ, με γεύσεις μεσογειακές, οικείες, αλλά όλες στην καλύτερη εκδοχή τους. Μοιάζει να έχει βρει την καλύτερη συμπεριφορά κάθε υλικού και το απογειώνει. Θα ξαναπάμε! Της Μαρίας Βασιλοπούλου

Kηφισίας 317B, Κηφισιά, Τ/210-62.02.890.


Bites & Wine / Στην ταράτσα ανεβαίνει φέτος το Bites & Wine του Λευτέρη Λαζάρου και της ομάδας του, και αυτό σημαίνει εκπληκτική θέα στο Μικρολίμανο και στη θάλασσα. Το concept παραμένει το ίδιο: όλη η φρεσκάδα των πρώτων υλών και η μαγειρική τέχνη σε μικρά πιατάκια που συνοδεύουν τα εκλεκτά κρασιά. Τα ελληνικά «τάπας» κρύβουν φίνες γεύσεις και εμπνευσμένες τεχνικές, ενώ η θέα θα σας μείνει αξέχαστη. Της Λίνας Καπετάνιου

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Πειραιάς, Τ/210-52.28.400.


Nolita Athens / Στον ήσυχο κήπο του ξενοδοχείου Semiramis, δίπλα στην πισίνα, στήνεται τα καλοκαίρια το εστιατόριο Nolita Athens. Οι ανησυχίες του chef Γιάννη Λιόκα θα σας φέρουν έως εδώ για δημιουργική κουζίνα με comfort χαρακτήρα, επηρεασμένη από τη Μεσόγειο και την Ιταλία. Ένας ικανός λόγος να το επισκεφτείτε είναι και οι διάσημες πίτσες του. Από το νέο μενού δοκιμάστε αυτή με baby κολοκυθάκια, spianata, φρέσκια ρίγανη και μοτσαρέλα di buffala. Ανοίξτε το γεύμα με κοκτέιλ και ολοκληρώστε με τιραμισού ή σισιλιάνικα cannoli. Της Νένας Δηητρίου

Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά (ξενοδοχείο Semiramis), T/210-62.31.181.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπαχτσές / Μια πολύχρωμη πίσω αυλή λειτουργεί ως καταφύγιο από την πολύβουη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και εκεί, στα τραπέζια του Μπαχτσέ, σερβίρονται νοστιμότατοι μεζέδες και χορταστικά πιάτα. Κεμπάπ, κοντοσούβλι, τηγανιά, μπιφτεκάκια, πολλές σαλάτες, χειροποίητες αλοιφές αλλά και σταβλίσια χοιρινή και ποικιλία σε τυριά απ’ όλη την Ελλάδα. Της Λίνας Καπετάνιου

Βασιλίσσης Όλγας 211, Τ/2310-427.339.


Ακαδημία / Ούτε που καταλαβαίνεις ότι κρύβεται μια δροσερή αυλή στο πίσω μέρος. Μια μικρή πόρτα στο βάθος του εστιατορίου οδηγεί στην αυλή, που μοιάζει βγαλμένη από παλιά ταινία. Το μενού της Ακαδημίας περιλαμβάνει ελληνικά πιάτα, κάποια ελαφρώς και ευχάριστα «πειραγμένα», η λίστα κρασιών πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα με πολλές ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα. Της Λίνας Καπετάνιου

Αγίου Μηνά 3, Τ/2310-521.803.



H ταράτσα του Urania, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Urania / Είτε αναζητάτε ένα δημοφιλές μέρος για ποτό είτε να θαυμάσετε την υπέροχη θέα είτε χρειάζεστε χώρο για να δείξετε το χορευτικό σας ταλέντο, αυτό το μπαρ θα καλύψει τις ανάγκες σας. Πολλοί λένε πως είναι η ωραιότερη ταράτσα της πόλης. Στον τρίτο όροφο εντός νεοκλασικού κτιρίου-στολιδιού, πιείτε νόστιμα εμπνευσμένα κοκτέιλ. Συχνά διοργανώνονται θεματικές βραδιές. Σχετική αναμονή στο μπαρ λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας. Της Νένας Δημητρίου

Πάικου 4 & Καποδιστρίου 7, Τ/2315-527.999.



Με θέα στη θάλασσα και στην πλατεία Αριστοτέλους το Roof Garden στο Electra Palace.

Orizontes Roof Garden Electra / Βρίσκεστε στην καρδιά της πλατείας Αριστοτέλους, στο Orizontes Roof Garden Bar-Restaurant του Εlectra Palace Thessaloniki. Εδώ σερβίρεται κλασική μεσογειακή και διεθνής κουζίνα με ελληνικά προϊόντα να πρωταγωνιστούν στις συνταγές. Στην κάρτα κρασιού βρείτε περίπου 40 επιλογές του ελληνικού αμπελώνα και μη φύγετε χωρίς επιδόρπιο: καρυδόπιτα με κρέμα ρυζόγαλου και παγωτό espresso ή η κλασική τάρτα λεμονιού με τραγανή μαρέγκα. Της Νένας Δημητρίου

Electra Palace Hotel, πλ. Αριστοτέλους 9, Τ/2310-294.000.



Το Δέντρο στο Μπαρ γεμίζει με κόσμο, ακόμα και τις καθημερινές.

Δέντρο στο Μπαρ / Πάρτε ένα ποτό και καθίστε στην κεντρική μαρμάρινη σκάλα που δεσπόζει στην αυλή αυτού του φροντισμένου νεοκλασικού. Νόστιμα σνακ για την μπίρα και το κρασί, ροκ μουσική και μπόλικη βαβούρα από τον κόσμο, που γεμίζει το μπαρ ακόμα και τις καθημερινές. Της Νένας Δημητρίου

Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 25, Τ/2310-811.885.


Bήτα Restaurant – Βυζαντινό Μουσείο / Στην πλινθόκτιστη αυλή του Μουσείου, απολαύστε από το πρωί καφέ και σνακ, ενώ από το μεσημέρι και μετά επιλέξτε κάποιο από τα πιάτα μεσογειακής κουζίνας που εμφανίζονται στην κάρτα. Πολιτισμένο περιβάλλον, διακριτικό σέρβις, καλομαγειρεμένα πιάτα και μια κάρτα με 60 επιλογές κρασιού από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Της Νένας Δημητρίου

Βυζαντινό Μουσείο, Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 2, Τ/2310-869.695.


Wonderwall Rooftop & bar / Μπορεί να έχει την υποδομή ώστε να κλείνει και να λειτουργεί και τον χειμώνα, αλλά το Wonderwall θα το ευχαριστηθείτε τα βράδια του καλοκαιριού. Καθαρά ποτά, ενδιαφέροντα κοκτέιλ, πολλά πάρτι, θεματικές βραδιές και βέβαια η θέα στο αστικό τοπίο από ψηλά. Της Λίνας Καπετάνιου

Αιγύπτου 16Α, Λαδάδικα, Τ/6942-288.346.


Manhattan / Δυνατή μουσική, πολύχρωμα κοκτέιλ και σούσι θα βρείτε σε αυτή την ταράτσα, κοντά στο λιμάνι. Συχνά διοργανώνονται πάρτι και events, ενώ η μεγάλη ταμπέλα σε στιλ μαρκίζας που γράφει «Dreams» θα σας κάνει να νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε ταινία. Της Λίνας Καπετάνιου

Ν. Λήμνου 6, Τ/6978-074.044.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ