Το πολυτελές DS 7 Crossback στη ΔΕΘ

Το πολυτελές DS 7 Crossback στη ΔΕΘ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το άκρως εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο νέο DS 7 Crossback κάνει την πρώτη και αποκλειστική εμφάνιση στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, την 83η ΔΕΘ, που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018. 

 
Η DS Automobiles Hellas και  ο όμιλος επιχειρήσεων Γιαννίρης θα παρουσιάσουν το νέο «στολίδι» της μάρκας, το ολοκαίνουργιο και πολυτελές DS 7 Crossback, σε μια έκθεση γνωστή για την εξωστρέφεια, τον «διεθνή αέρα» και τον καινοτόμο χαρακτήρα της. 
 
Ως βασικός πρωταγωνιστής και επίσημο αυτοκίνητο της 83ης Δ.Ε.Θ., το νέο SUV της DS Automobiles θα κοσμεί το περίπτερο του Ομίλου Επιχειρήσεων Γιαννίρης, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και να θαυμάσουν απο κοντά 3 ολοκαίνουργια μοντέλα DS 7 Crossback, τα οποία είναι σίγουρο οτι θα τραβήξουν τα βλέμματα.  
 
Το νέο DS 7 Crossback, με την επιβλητική κομψότητά του, σε συνδυασμό με το πλήθος των υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, εισέρχεται πολύ δυνατά στο «παιχνίδι» των SUV, δίνοντας έτσι καινούργια πνοή στην avant – garde και πολυτελή μετακίνηση, κάτι που οι επισκέπτες θα διαπιστώσουν με την πρώτη ματιά. 

 
Η εταιρία Γιαννίρης, με την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, πρωταγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στην 83η ΔΕΘ και υπόσχεται να μην αφήσει κάνενα επισκέπτη – λάτρη ή μη του αυτοκινήτου- ασυγκίνητο.  
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή