Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Δήμος Κέας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διοργανώνει μια μουσική παράσταση με την Καμεράτα με έργα των Πουτσίνι, Μότσαρτ, Χέντελ κ.ά. Στις 5.30 μ.μ., Αρχαίο θέατρο της Καρθαίας. Κέα.

• Το Release Athens επιστρέφει με τη φθινοπωρινή του έκδοση για να παρουσιάσει τους Chemical Brothers. Το ντουέτο από το Μάντσεστερ αναμένεται να φέρει μαζί του και ένα εντυπωσιακό σόου με ειδικά φώτα, λέιζερ και προβολές. Πόρτες στις 7 μ.μ. Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος.

• «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» πραγματοποιούν μια μουσική παράσταση στην οποία η φωνή της Βασιλικής Καρακώστα ενώνει τα ιδιώματα του τόπου μας με τον κλασικό τρόπο προσέγγισης της μουσικής. Στις 8 μ.μ. Θέατρο Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών «Φρύνιχος».

• H Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico σε μια συναυλία που εμπνέεται από την πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου, με έμφαση στην ιδιαιτερότητα των μουσικών καταβολών της Κρήτης. Στις 8.30 μ.μ. Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, Ηράκλειο.

• Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με καινούργιο άλμπουμ φέρνει τις εικόνες από το φετινό καλοκαίρι σε μια συναυλία με πρόγραμμα που χωράει όλα τα ερμηνευτικά της πρόσωπα. Στις 9 μ.μ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

• Τα αγαπημένα τραγούδια παρουσιάζει στην καλοκαιρινή του περιοδεία ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με την μπάντα του, τους «Ευγενείς Αλήτες». Στις 9 μ.μ. Ανοιχτό Θέατρο Κρύας, Λιβαδειά.

• Οι «String Demons», το ντουέτο των αδερφών Λυδίας και Κωνσταντίνου Μπουντούνη με βιολί και τσέλο συνδυάζουν ευφάνταστα διαφορετικά είδη μουσικής, την ελληνική παραδοσιακή μουσική, τη ροκ και την κλασική μουσική. 9/9. Στις 8.30 μ.μ. Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης.

• Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας για μια βραδιά μαζί στην Αθήνα, που κλείνει την καλοκαιρινή τους περιοδεία. 10/10. Στις 9 μ.μ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή