Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας λατρεύει την Αμερική του Τραμπ

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας λατρεύει την Αμερική του Τραμπ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, εστίασε στο γεγονός πως «χθες ξεκίνησε με μία παραδοχή. Είπε, ”σήμερα περισσότερο από ποτέ είμαι σίγουρος ότι το 2015 κάναμε τη σωστή επιλογή”. Ποια ήταν αυτή η επιλογή; Να υπογράψουν μνημόνιο» προσθέτοντας πως «δηλαδή ο κ. Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δικαίωσε το μνημόνιο. Και αυτό το λέω γιατί η Ελλάδα διχάστηκε για πολλά χρόνια από τον λαϊκισμό αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα των συντάξεων λέγοντας πως «η Ν.Δ. καταψήφισε τον νόμο για τη μείωση των συντάξεων και ζήτησε την ακύρωσή του με τροπολογία. Ο κ. Τσίπρας χθες τα “μάσησε”».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «100.000 ήταν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και τους ψεκάζανε με χημικά και τους δέρνανε. Ποιος; Ο Πρωθυπουργός που έλεγε ότι πρέπει να καταργηθούν τα ΜΑΤ και ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη με 65 διμοιρίες. Για τέτοιο ψεύτη μιλάμε. Και θα πιστέψω εγώ τις υποσχέσεις του για το 2021 και το 2022;», ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως πλέον, «λατρεύει όχι απλά την Αμερική, αλλά την Αμερική του Τραμπ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή