Για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από Αλ. Τσίπρα

Για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από Αλ. Τσίπρα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για το αν σκέπτεται τετραπλές κάλπες τον Μάιο, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «ο βασικός του στόχος» είναι οι βουλευτικές εκλογές να γίνουν στην ώρα τους, τον  Οκτώβριο του 2019, προσέθεσε ωστόσο πως «αυτό θα κριθεί από το πως θα πάνε τα πράγματα το επόμενο διάστημα». Η φράση του χαρακτηριστικά ήταν: «η βασική μου στρατηγική επιλογή είναι να πάμε σε εκλογές στο τέλος της 4ετους θητείας. Αυτό θα επιδιώξω και πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να συμβεί. Η πολιτική σταθερότητα είναι προϋπόθεση για να πάει καλύτερα η οικονομία. Θα είναι συλλογική και όχι μόνο προσωπική επιτυχία να γίνουμε η πρώτη κυβέρνηση που θα κλείσει τον κύκλο της και τη συνταγματική επιταγή».

Παράλληλα αναφερόμενος στις ευρωπαϊκές εκλογές υπογράμμισε πως αυτές «θα δώσουν τη δυνατότητα να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα την οποία παραμορφώνουν οι δημοσκοπικές εταιρείες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή