Τέσσερα νέα προϊόντα στην Ελλάδα από την Coca – Cola

Τέσσερα νέα προϊόντα στην Ελλάδα από την Coca – Cola

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε τέσσερα νέα προϊόντα σχεδιάζει να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η Coca – Cola Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα της The Coca – Cola Company. Πρόκειται για προϊόντα που έχουν ως στόχο να ανταποκριθούν στην τάση για πιο υγιεινή διατροφή και μάλιστα για όλες τις ημέρες, καθώς σε αυτά συγκαταλέγονται από εμπλουτισμένα νερά έως απεριτίφ χωρίς αλκοόλ. Εντάσσονται, δε, στη στρατηγική του πολυεθνικού ομίλου για μετατροπή του σε «total beverage company», σε όμιλο δηλαδή που δραστηριοποιείται όχι μόνο στην παραγωγή αναψυκτικών, αλλά και ροφημάτων που καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή καθ’ όλη της διάρκεια της ημέρας.

Τα νέα αυτά προϊόντα βρίσκονται σήμερα σε λίγα, επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στόχος της εταιρείας είναι να τα τοποθετήσει πιο μαζικά στην ελληνική αγορά από το 2019. Τα νέα προϊόντα βρίσκονταν, σημειωτέον, και στο περίπτερο της Coca – Cola στην 83η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται συγκεκριμένα για τα εξής:

Smartwater (Glaceau Smartwater): Νερό το οποίο έχει φιλτραρισθεί με ατμό και στη συνέχεια έχει εμπλουτισθεί με ηλεκτρολύτες. Σημειώνεται ότι οι ηλεκτρολύτες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη διατήρηση της ισορροπίας στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς ρυθμίζουν την κατανομή του νερού στο σώμα, επηρεάζουν το pH του αίματος και συμβάλλουν στη νευρομυϊκή διέγερση. Ας σημειωθεί ότι η Coca – Cola δεν διαθέτει στην Ελλάδα προϊόν εμφιαλωμένου νερού, καθώς το «Αύρα» είναι προϊόν που ανήκει στον εμφιαλωτή της, την Coca – Cola HBC.

Zico: Νερό καρύδας. Το εν λόγω ρόφημα υπόσχεται ότι παρέχει ενυδάτωση, περιέχει πέντε ηλεκτρολύτες και επιπλέον δεν περιέχει λακτόζη, γλουτένη και χοληστερόλη.

Honest tea: Πρόκειται για βιολογικό έτοιμο προς κατανάλωση τσάι. Με το σήμα Honest παράγονται επίσης χυμοί, αναψυκτικά και ενεργειακά ποτά, όλα με λίγες θερμίδες.

Appletiser: Πρόκειται στην πραγματικότητα για απεριτίφ χωρίς αλκοόλ και προέρχεται από την ανάμειξη χυμού φρούτου με ανθρακούχο νερό. Η The Coca – Cola Company απέκτησε πλήρως το σήμα αυτό το 2016 από τη SABMiller (τώρα AB InBev).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή