Τραμπ Τζούνιορ: «Πολύ πιο περιορισμένη απ’ όσο θα ήθελα» η ομάδα έμπιστων συνεργατών του πατέρα μου

Τραμπ Τζούνιορ: «Πολύ πιο περιορισμένη απ’ όσο θα ήθελα» η ομάδα έμπιστων συνεργατών του πατέρα μου

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωτότοκος γιος του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Tζούνιορ, δήλωσε σήμερα ότι δεν φοβάται το ενδεχόμενο καταδίκης του στο πλαίσιο της έρευνας για την αθέμιτη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του πατέρα του με τη Μόσχα, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

O Τραμπ Τζούνιορ είπε επίσης ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει περιορίσει τον κύκλο των συνεργατών του στους οποίους δείχνει εμπιστοσύνη, μετά τη δημοσίευση ενός ανώνυμου άρθρου γνώμης στους New York Times, το οποίο αποδίδεται σε υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησής του. Έχει μειωθεί «σε μια ομάδα πολύ πιο στενή απ' όσο θα ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γιος του προέδρου έχει μπει στο στόχαστρο του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ηγείται της έρευνας για την πιθανή ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, λόγω της συνάντησης που είχε τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς με μια Ρωσίδα δικηγόρο στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη. Είχε δηλώσει ότι δέχτηκε να συνομιλήσει με τη Ναταλία Βεσελνίτσκαγια, επειδή πίστευε ότι εκείνη είχε να του παραδώσει πληροφορίες επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον, την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία. Η συνάντηση εκείνη δεν κατέληξε πουθενά γιατί αποδείχτηκε ότι η δικηγόρος ήθελε να συζητήσουν για το ακανθώδες θέμα των υιοθεσιών μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.

«Φοβάστε μήπως σας στείλουν στη φυλακή;», τον ρώτησε χωρίς περιστροφές η δημοσιογράφος του ABC. «Όχι, γιατί ξέρω τι έκανα και δεν υπάρχει κάτι που να με ανησυχεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν να βγάλουν κάτι, είδαμε ότι το έκαναν με άλλους, αλλά για ακόμη μια φορά, δεν ανησυχώ», διαβεβαίωσε εκείνος.

Επίσης, ο Τραμπ Τζούνιορ καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις εναντίον του ανώνυμου συντάκτη του άρθρου, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται σίγουρα για κάποιο άτομο «πολύ χαμηλόβαθμο» στην κυβέρνηση. Όταν ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος έχει απομονωθεί ακόμη περισσότερο στο Οβάλ Γραφείο εξαιτίας αυτού του άρθρου, απάντησε: «Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορεί να έχει εμπιστοσύνη. Είναι μια ομάδα πολύ πιο περιορισμένη απ' όσο θα ήθελα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή