Αυτή η φούστα μόλις κυκλοφόρησε από τα H&M και έχει γίνει ανάρπαστη

Αυτή η φούστα μόλις κυκλοφόρησε από τα H&M και έχει γίνει ανάρπαστη

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που γίνονται best-sellers πριν ακόμα βγουν στα καταστήματα, αφού τα κορίτσια του Instagram φροντίζουν να τα παρουσιάσουν στους λογαριασμούς τους με το καλύτερο styling κάνοντάς μας να ανυπομονούμε να τα φορέσουμε κι εμείς με τη σειρά μας.

Πόσο μάλλον όταν αυτά τα κομμάτια ανταποκρίνονται και στο budget μας και μπορούμε να τα αποκτήσουμε πανεύκολα από τις γνωστές αλυσίδες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η color block πλισέ φούστα σε κόκκινο και φούξια που μόλις κυκλοφόρησε από την Studio συλλογή της H&M!

Αυτή η φούστα μόλις κυκλοφόρησε από τα H&M και έχει γίνει ανάρπαστη-1

Αυτή η φούστα μόλις κυκλοφόρησε από τα H&M και έχει γίνει ανάρπαστη-2

H συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 είναι από τις ωραιότερες που κυκλοφόρησαν από την γνωστή αλυσίδα και φυσικά είναι στο κλίμα της επιστροφής των 90s, αφού είναι εμπνευσμένη από τη σειρά Twin Peaks της θρυλικής δεκαετίας. Η συλλογή είναι διαθέσιμη προς πώληση, παρόλο που εδώ και καιρό οι διάσημες style stars φρόντισαν να δημιουργήσουν hype με τα street looks τους.

Αυτή η φούστα μόλις κυκλοφόρησε από τα H&M και έχει γίνει ανάρπαστη-3

H δίχρωμη midi φούστα έγινε αμέσως η σταρ της συλλογής, αφού πολλά κορίτσια της μόδας έδειξαν την προτίμησή τους η οποία μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους, όπως ένα πουλόβερ σε ένα από τα δύο χρώματα αλλά και ένα λευκό τοπ με φουσκωτά μανίκια και από ένα ζευγάρι sneakers μέχρι και φλατ mules.

Αυτή η φούστα μόλις κυκλοφόρησε από τα H&M και έχει γίνει ανάρπαστη-4

H&M €79,99

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή