19 celebrities… διαλύουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

19 celebrities… διαλύουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ετήσιο Harper's Bazaar Icons Gala, είναι ένα event που διοργανώνει το περιοδικό Harper's Bazaar κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για να γιορτάσει τα icons της Αμερικανικής showbiz, είτε την δεδομένη χρονιά είτε τα διαχρονικά. Φέτος, το πάρτι έγινε talk of the town χάρη στον επικό καβγά της Nicki Minaj και της Cardi B (διάβασε περισσότερα γι' αυτό εδώ), αλλά τώρα αυτό θα αλλάξει.

Όπως κάθε event που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό, κυκλοφόρησε μετά το τέλος του ένα βίντεο με διάφορους σε celebrities να κάνουν… διάφορα.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, 19 celebrities (κυρίως μοντέλα και μουσικοί) βρίσκονται σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Plaza και κάνουνε χαμό, σπάζοντας κιθάρες, ανοίγοντας σαμπάνιες, σπάζοντας μπουκάλια και διαλύοντας τούρτες (το τελευταίο πόνεσε λίγο, να λέμε την αλήθεια).

Στο βίντεο εμφανίζονται οι ηθοποιοί Tiffany Haddish και Karrueche, ο ποδοσφαιριστής Victor Cruz, μοντέλα όπως οι Tess Holliday, Karolina Kurkova, Sara Sampaio, και Nina Agdal, μουσικοί όπως η Hayley Kiyoko και ο 21 Savage και η τηλεπερσόνα Padma Lakshmi ζουν μεγάλες στιγμές σε ένα επικό ιδιωτικό πάρτι, με μουσική υπόκρουση το ''No Good'' των Kaleo.

Απολαύστε το βίντεο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή