Οι τελευταίες φήμες για τα νέα προϊόντα της Apple λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση

Οι τελευταίες φήμες για τα νέα προϊόντα της Apple λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες απέμειναν από την ανακοίνωση των νέων προϊόντων της Apple. 

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής θέλουν την Apple – η αποτίμηση της οποίας ξεπέρασε φέτος το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ- να «κτίζει» πάνω σε παλαιότερα επιτυχημένα μοντέλα παρά να ανακοινώνει κάτι εκκωφαντικά καινούριο.

Έτσι αναμένονται τρία νέα iphone, ένα ανανεωμένο Apple Watch και ίσως μερικά καινούρια Ipad.

Αργότερα μέσα στο χρόνο αναμένεται επίσης η έκδοση ενός χαμηλού κόστους laptop.

Αυτό που δεν θα δούμε, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το BBC, είναι μερικά πρωτοποριακά άλματα που ήδη «υπόσχονται» οι ανταγωνιστές της εταιρίας.

Η Samsung, για παράδειγμα, σχεδιάζει το λανσάρισμα μέσα στο έτος μίας «ευέλικτης» οθόνης, ενώ η OnePlus έχει ανακοινώσει την τοποθέτηση ενσωματωμένου δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Ωστόσο η δύναμη της Apple, σημειώνει το ΒΒC, είναι να αγνοεί τέτοιες «νεοεμφανιζόμενες» τεχνολογίες εωσότου διαπιστώσει ότι έχει το χρόνο να κτίσει πάνω σε δικά της, εντελώς καινοτόμα προϊόντα.

Τα νέα μοντέλα τηλεφώνων θα χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα μεγάλες οθόνες.

Το πρώτο μοντέλο θα είναι το iPhone XS, ο «διάδοχος» του iPhone Χ με οθόνη 5,8 ιντσών και τεχνολογία OLED.

Το δεύτερο μοντέλο θα είναι το iPhone XS Max, επίσης με OLED οθόνη αλλά με τη διαγώνιο να φθάνει στις 6,5 ίντσες, διάσταση που για πρώτη φορά απαντάται σε smartphone της Apple.

Τέλος, η τρίτη τηλεφωνική συσκευή εκτιμάται ότι μπορεί να είναι το best seller μεταξύ των νέων μοντέλων: Το iPhone XSR θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών αλλά τεχνολογίας LCD προκειμένου να μειωθεί το κόστος και γι’ αυτό εκτιμάται ότι η τιμή θα κινείται στα 900 δολάρια στις ΗΠΑ,  κάτι που σημαίνει ότι στην  Ελλάδα η τιμή του θα είναι ίσως κάτω από τα 1000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή