Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«To να αποκαλύψω την αλήθεια ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου», δήλωσε η Μελίσα Σούμαν, που στις αρχές του έτους κατηγόρησε τον Νικ Κάρτερ  (φωτ.) ότι τη βίασε το 2003, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Το μέλος των Backstreet Boys τελικά δεν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, καθώς έχει περάσει η προθεσμία των δέκα χρόνων για την άσκηση δίωξης που προβλέπεται από την αμερικανική νομοθεσία. «Ο Νικ είναι χαρούμενος που μπορεί να αφήσει την όλη ιστορία πίσω του», τόνισε ο δικηγόρος του Κάρτερ, υπενθυμίζοντας ότι ο πελάτης του είχε αρνηθεί εξαρχής τις κατηγορίες.

(…) Εναντι σχεδόν 40.000 λιρών πωλήθηκε η κασέτα που είχε ηχογραφήσει το συγκρότημα The Konrads το 1963, δίνοντας για πρώτη φορά το μικρόφωνο στον 16χρονο Ντέιβιντ Τζόουνς, πιο γνωστό ως Ντέιβιντ Μπόουι για να τραγουδήσει το κομμάτι «Ι never dreamed». Αν και η εκτιμώμενη τιμή πώλησης δεν ξεπερνούσε τις 10.000 λίρες, φανατικοί θαυμαστές του Αγγλου μουσικού έδωσαν μάχη για να αποκτήσουν το πολύτιμο ενθύμιο, που βρέθηκε στις αρχές του χρόνου ξεχασμένο σε μία σοφίτα και δημοπρατήθηκε προχθές στη Βρετανία.

(…) Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου η μεγάλη έκθεση για το έργο του αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο. Χθες, ο διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας έκανε ειδική φωτογράφιση για τις ανάγκες προβολής της έκθεσης, η οποία με τίτλο «Η τέχνη του οικοδομείν» έχει τη φιλοδοξία να παρουσιάσει στο διεθνές κοινό του Λονδίνου το εύρος της δημιουργίας του Ρέντσο Πιάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή