Η «Καθημερινή» και η Conde Nast International λανσάρουν τη Vogue Greece

Η «Καθημερινή» και η Conde Nast International λανσάρουν τη Vogue Greece

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Καθημερινή» και η Conde Nast International ανακοινώνουν επίσημα τη συνεργασία τους και λανσάρουν τη Vogue Greece, τον Μάρτιο του 2019. Δυο ιστορικοί και έγκυροι οργανισμοί στο χώρο των ΜΜΕ, κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ένα περιοδικό παγκόσμιας απήχησης με ιστορία από το 1892 και αφετηρία τη Νέα Υόρκη.

Για εκατομμύρια κόσμου η Vogue αποτελεί τον κύριο διαμορφωτή άποψης σε θέματα στυλ και πολιτισμού. Εμπνέει αλλά και προκαλεί τον αναγνώστη να δει τον εαυτό του και τον κόσμο διαφορετικά.

Η Karina Dobrotvorskaya, Executive Director of Editorial Development στην Conde Nast International δηλώνει:

«Με ενθουσιασμό υποδεχόμαστε ξανά την Ελλάδα στην οικογένεια της Vogue. Η νέα Vogue θα είναι ο απόλυτος τίτλος της μόδας, για μια νέα Ελλάδα. Η Vogue μιας νέας γενιάς, εξοικειωμένης με τη μόδα και την

ψηφιακή τεχνολογία. Η Vogue μιας δυναμικής και δημιουργικής βιομηχανίας μόδας.»

Σχετικά με την ομάδα της Vogue Greece αναφέρει:

«Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η φρέσκια, ταλαντούχα και ενθουσιώδης ομάδα θα δημιουργήσει ακόμη μία εμβληματική Vogue, η οποία θα τοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας – όπως πάντα κάνει η Vogue.»

Η Νατάσα Μπουτεράκου, εμπορική διευθύντρια της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, θα είναι η εκδότρια της Vogue Greece. Διευθύντρια αναλαμβάνει η Θάλεια Καραφυλλίδου, διευθυντής δημιουργικού και μόδας ο Νικόλαος

Γεωργίου, διευθυντής σύνταξης ο Γιώργος Τσίρος, αρχισυντάκτρια μόδας η Elis Kiss και art director ο Διονύσης Ανδριανόπουλος.

Η Vogue Greece θα περιλαμβάνει έντυπο περιοδικό, ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιοδικό θα διανέμεται ως ένθετο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής και ακολούθως θα πωλείται στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου. Η Vogue Greece αποτελεί την 25η έκδοση του περιοδικού παγκοσμίως.

Η Vogue εκδίδεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ταϊβάν, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Κορέα, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, την Πολωνία, την Ολλανδία και την Ουκρανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή