Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Kαταγγελίες για σεξουαλική ταπείνωση και εκφοβισμό αντιμετωπίζει ο γνωστός Βέλγος καλλιτέχνης Γιαν Φαμπρ (φωτ.) από 20 πρώην χορευτές του θιάσου του, οι οποίοι υπογράφουν σχετική επιστολή που εστάλη στο περιοδικό τέχνης «rekto:verso». Οι χορευτές κάνουν λόγο για ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας όπου έχουν υποστεί διάφορες ταπεινώσεις. Ο Φαμπρ στην απάντησή του αρνείται τις καταγγελίες, κάνοντας λόγο για ένα «άδικο δημόσιο δικαστήριο», σημειώνοντας επίσης ότι στην καλλιτεχνική διαδικασία έρχεται κανείς αντιμέτωπος με ευαίσθητα θέματα.

(…) Μάλλον κρεμάει την κόκκινη κάπα του Σούπερμαν ο Χένρι Καβίλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter ο ηθοποιός δεν θα είναι πια ο «άνθρωπος από ατσάλι», καθώς δεν τα βρήκε με την DC για να κάνει μια εμφάνιση σε ένα άλλο φιλμ που ετοιμάζει η εταιρεία για το 2019, το «Shazam!». Επίσης, είναι γνωστό ότι το επόμενο μεγάλο σούπερ πρότζεκτ της DC είναι το «Supergirl» που πάει πίσω στα νεανικά χρόνια του Σούπερμαν.

(…) Μια δεύτερη μεγάλη δόξα ζει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος της Washinghton Post Μπομπ Γούντγουορντ, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ. Το βιβλίο του «Fear» για τα έργα και τις ημέρες του Ντόναλντ Τραμπ έχει πωλήσει 750.000 αντίτυπα τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του και οι εκδόσεις Simon & Schuster προχωρούν στην ένατη έκδοσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή