Βαρύ πρόστιμο στους Λιβάγια και Λόπεζ

Βαρύ πρόστιμο στους Λιβάγια και Λόπεζ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πρόστιμο 40.000 ευρώ τιμώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ τους Μάρκο Λιβάγια και Ελντερ Λόπεζ για την αποβολή τους στον αγώνα με τη Βίντι. Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα την ποινή τους, η οποία προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό. Οπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, οι ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τους τέσσερις εκ των έξι αγώνων της φάσης των ομίλων του Tσάμπιονς Λιγκ λόγω αυτής της τιμωρίας.

Την ίδια ώρα, κλιμάκιο της UEFA επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα και προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας. Οι δέκα ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο δεν μπορούν να γίνουν γνωστοί λόγω προσωπικών δεδομένων, ωστόσο η συγκεκριμένη διαδικασία αντιντόπινγκ προβλέπεται γενικώς από την UEFA για ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενα εντυπωσιακό βίντεο, που εξιστορεί τα όσα βίωσε η ΑΕΚ την τελευταία πενταετία, από τον υποβιβασμό και τα οικονομικά προβλήματα έως το Κύπελλο, το πρωτάθλημα και την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, χαιρετίζοντας την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από δώδεκα χρόνια. Σε ρόλο «αφηγητή», ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος που μιλάει για την ομάδα με πολύ θερμά λόγια.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της και τη μάχη με τον Αγιαξ την προσεχή Τετάρτη στο Αμστερνταμ.

Στόχος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να «καθαρίσει» όσο γρηγορότερα γίνεται το δύσκολο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να γίνει και η απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων ενόψει του πολύ απαιτητικού 20ημέρου που έρχεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή