Μουσκρόν: Eρχεται στον ΠΑΟ ο Παϊρότζ

Μουσκρόν: Eρχεται στον ΠΑΟ ο Παϊρότζ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βελγική ιστοσελίδα αποκάλυψε την πρόθεση του Ταϊλανδού επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ για παραχώρηση μεριδίου των μετοχών που έχει στη Μουσκρόν, έτσι ώστε να ασχοληθεί περισσότερο με τον Παναθηναϊκό. Τα όσα γράφτηκαν επιβεβαιώθηκαν μέσω των δηλώσεων του προέδρου της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, που σχολίασε την προσπάθεια ενασχόλησης του Ταϊλανδού με τα διοικητικά της ελληνικής ομάδας.

«Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Πιεγκμπονσάντ ήταν αυτός που εγγυήθηκε για την αδειοδότηση αυτής της σεζόν για την ομάδα μας», ανέφερε ο κ. Ντεκλέρκ, προσθέτοντας: «Οταν ήρθε το καλοκαίρι εδώ, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον Παναθηναϊκό και μας είχε τονίσει μάλιστα ότι η υπόθεση βρισκόταν σε καλό δρόμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Μουσκρόν, τονίζοντας, όσον αφορά την πρόθεση του Ταϊλανδού να πουλήσει τις μετοχές του: «Φαίνεται ότι τα πλάνα του αναπροσαρμόζονται και εκτιμώ ότι είναι έτοιμος να πουλήσει τις μισές μετοχές του, κάτι που σημαίνει ότι το 45% των μετοχών του συλλόγου θα τεθεί προς πώληση. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό για το κλαμπ, αν καταφέρουμε να ενισχυθούμε οικονομικά», κατέληξε.

• Ο Κουλιμπαλί ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και με τα τωρινά δεδομένα υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή