Mαρτίνς: Ξεχάστηκαν όσα έγιναν πέρυσι

Mαρτίνς: Ξεχάστηκαν όσα έγιναν πέρυσι

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ποιότητα και η τεχνική των ποδοσφαιριστών του σε συνδυασμό με την οργανωμένη δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας στον Ολυμπιακό, όπως υπογράμμισε χθες ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας έναν απολογισμό του πρώτου κύκλου αγώνα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν το πρώτο στοίχημα της χρονιάς, μπαίνοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, πέτυχαν νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προσφέροντας παράλληλα ελκυστικό θέαμα.

«Η πρώτη αυτή φάση των αγώνων ήταν πολύ σημαντική. Ο Ολυμπιακός πέρυσι δεν είχε καλή χρονιά, είχε δυσκολίες και προβλήματα. Φέτος, ο τρόπος που ήρθαν τα αποτελέσματα δείχνει ότι όλοι προσπάθησαν να λύσουν προβλήματα. Ο πρόεδρος, η διοίκηση, φρόντισαν να υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ, οργανώθηκε καλά η πορεία και όλη η δουλειά που έχει γίνει από τον Μάιο έως τώρα ήταν πετυχημένη. Ολα είναι αποτέλεσμα της καλής οργάνωσης της σκέψης και το ότι ξεχάστηκαν όσα έγιναν πέρυσι. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης του Γιάγια Τουρέ: «Ηταν καιρό εκτός δράσης, χωρίς παιχνίδια και για να είναι έτοιμος θα χρειαστεί ένα διάστημα. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως από τη δουλειά του, βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση, έχει ποιότητα και σύντομα θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει. Είναι επαγγελματίας και θα μας είναι πολύ χρήσιμος. Τώρα, ποιοι θα παίξουν κόντρα στον Αστέρα δεν μπορώ να σας το πω. Ολοι δουλεύουν πολύ. Η περίοδος είναι πολύ μεγάλη και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα και να συνεισφέρουν».

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός συνεχάρη τον Γιάγια Τουρέ για το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνωρίζει τις δυσκολίες του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (ώρα έναρξης 20.30). «Θέλουμε να είμαστε ταπεινοί και να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε νικητές, όπως πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Αστέρα, μια καλή, έμπειρη και ποιοτική ομάδα», κατέληξε ο Μαρτίνς, διευκρινίζοντας πως οι Βούκοβιτς και Χασάν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και βρίσκονται στη διάθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή