Ποδόσφαιρο: Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο: Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται στην έδρα τους με τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη από τον τοπικό ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο πρώτος χρονικά αγώνας του προγράμματος είναι αυτός του Ηρακλείου, που αρχίζει στις 18.15. Για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο «Γεντί Κουλέ», καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές έφερε ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΟΚ που μπήκε στην αφετηρία με -2 βαθμούς για την τιμωρία του στο ντέρμπι του περυσινού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, προέρχεται από τις νίκες στην Τούμπα επί του Αστέρα Τρίπολης και στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου. Την Πέμπτη η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Τσέλσι για την 1η αγωνιστική του 12ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις 20.00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το «διπλό» στην Τρίπολη. Την Τετάρτη επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για να παίξει με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ για τον 5ο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμη η Μπενφίκα και η Μπάγερν.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τον αγώνα της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης 19.00). Είναι δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν ακόμη βαθμό.

Την Κυριακή, στις 20.30 ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα υποδεχθεί την Μπέτις στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, όπου μετέχουν ακόμη η Μίλαν και η Ντουντελάνζ. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του θεσσαλικού κάμπου, ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον Παναθηναϊκό. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα και «έσβησε» έτσι ποινή -6 βαθμών από την προηγούμενη περίοδο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο εξαιρετικός στην επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα Αρης θα παίξει με τον Λεβαδειακό.

• Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: 18.15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, 19.00 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα, 20.30 ΑΕΚ – Πανιώνιος. Την Κυριακή: 17.00 Ξάνθη – Παναιτωλικός, 19.15 ΑΕΛ – Παναθηναϊκός, 20.00 Ατρόμητος – Λαμία, 20.30 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Τη Δευτέρα: 19.00 Αρης – Λεβαδειακός.

Η βαθμολογία: 1. Ολυμπιακός 6, 2. Αρης 6, 3. ΑΕΚ 6, 4. ΠΑΟΚ 4, 5. Ατρόμητος 4. 6. Παναιτωλικός 3, 7. Λεβαδειακός 3, 8. ΑΕΛ 3, 9. ΟΦΗ 1, 10. Πανιώνιος 1, 11. Ξάνθη 1, 12. Παναθηναϊκός 0, 13. Απόλλων Σμύρνης 0, 14. Αστέρας Τρίπολης 0, 15. Λαμία 0, 16. ΠΑΣ Γιάννινα 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή