Επίθεση Πολάκη στον καθηγητή Συνολάκη με αφορμή το πόρισμα για το Μάτι

Επίθεση Πολάκη στον καθηγητή Συνολάκη με αφορμή το πόρισμα για το Μάτι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικτυακή επίθεση στον καθηγητή φυσικών καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνο Συνολάκη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ας σημειωθεί πως ο διακεκριμένος καθηγητής μόλις πριν από τρεις ημέρες παρουσίασε μαζί με ακόμη πέντε επιστημονικούς συνεργάτες του το πόρισμα της μελέτης για τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική, ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον καθηγητή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα με ειρωνική διάθεση.

«Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη Μανουσου Κούνδουρου 19 απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης .

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ……,,,», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του.

Της παραπάνω επίθεσης είχε προηγηθεί ανάρτηση με την οποία ο κ. Πολάκης αναφερόταν στις σχέσεις που έχει ο κ. Συνολάκης με τον κ. Μητσοτάκη.

Η ανάρτησή του:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή