Η Nissan στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου στο Αννόβερο

Η Nissan στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου στο Αννόβερο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με μια “εξωγήινη” εικόνα,  η Nissan  διεγείρει την φαντασία μας, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει  ένα “διαστημικό” πρωτότυπο  μοντέλο,  στη  φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Αννόβερο, στις 19 Σεπτεμβρίου. 

 
Με μια γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων  που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η Nissan θέτει ψηλά  το πήχη στην κατηγορία των LCV. Σε αυτή περιλαμβάνεται και το νέο βαν e-NV200, το πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο LCV στον κόσμο.  Το συγκεκριμένο όχημα που θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, έρχεται  με μια νέα, μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία των 40KWh, ικανή να αυξήσει σε περισσότερα από 100 χιλιόμετρα την εμβέλεια κίνησής του, σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση των 24 KWh. 
 

Σχεδιασμένα  για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες, σκληρές απαιτήσεις των επαγγελματιών, τα επαγγελματικά οχήματα της  Nissan  παρέχουν έξυπνα διαμορφωμένους χώρους φορτίου, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με δυνατότητες και επιλογές  που περιλαμβάνουν από  κάμερα οπισθοπορίας για την στάθμευση, μέχρι και το σύστημα πλοήγησης NissanConnect. Τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan, δύναται να ανταπεξέλθουν επάξια  σε ένα  ευρύ φάσμα εφαρμογών, με εντυπωσιακή ευελιξία,  υψηλά επίπεδα άνεσης  για τον οδηγό,  προσιτό κόστος κτήσης και χρήσης , αλλά και  με ευελιξία προσαρμογής στη διαμόρφωση του σασί και της καμπίνας.
 
Συνοδευόμενα από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων,  τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan διαθέτουν  τα “διαπιστευτήρια” για  να αντεπεξέλθουν στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή